Bitcoin fiyatı olumlu gelişmelerin ortasında yükseldi! İşte olası fiyat hareketleri
Bitcoin fiyatı olumlu gelişmelerin ortasında yükseldi! İşte olası fiyat hareketleri

Bitcoin fiyatı olumlu gelişmelerin ortasında yükseldi! İşte olası fiyat hareketleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, birçok olumlu gelişmenin ortasında yükseliş haftası yaşadı. TradingView’den alınan verilere göre, BTC fiyatı 19 Haziran’da 26.330 dolardan 23 Haziran 2023 Cuma günü yıllık en yüksek seviyesi olan 31.458 dolara yükseldi. Bitcoin, kripto para piyasasının geri kalanını da sürükledi ve neredeyse tüm en iyi kriptolar önemli kazançlar kaydetti.

Kripto piyasası için olumlu gelişmeler arasında, EDX Markets tarafından dijital varlık ticaretinin başlatılması ve ABD’de yaklaşan seçimlerde Başkan Adaylarından birinin Bitcoin’e desteğini ilan etmesi yer alıyor.

Raporlara göre, yaklaşan ABD seçimlerinde Başkan Adayı olan Robert F. Kennedy Jr., Başkan seçilirse Bitcoin’i ve işlem yapma özgürlüğünü destekleyen politikalar oluşturma sözü verdi. Ayrıca Merkez Bankası Dijital Para Birimlerinin (CBDC’ler) oluşturulmasına karşı çıktı ve bunların kontrol ve baskı araçları olduğunu belirtti.

Kennedy Jr., mevcut muafiyette Bitcoin’e destek beyan eden dördüncü Başkan Adayı oldu. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’a göre bu, ABD tarihinde benzeri görülmemiş bir gelişme olarak tanımladı. Kripto endüstrisi etrafındaki olayların Bitcoin merkezli bir geleceğe yol açabileceğini kabul etti.

22 Temmuz’daki bir Twitter güncellemesinde CrediBULL Crypto, önümüzdeki dört ayın 69.000 dolarlık Bitcoin fiyatının üstesinden gelmek için gereken fiyat ivmesini sağlaması gerektiğini savundu. Ünlü analist, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşması için belirli bir aya bahse girmeyeceğini açıklığa kavuşturmasına rağmen, Ekim 2023’ün bu açıdan önemli bir dönem olabileceğinden bahsetti.

CrediBULL ayrıca, Bitcoin’in öngörüldüğü gibi yeni bir ATH sunması için, lider kripto para biriminin giderek daha fazla miktarda yeşil mum sunması gerektiğini açıkladı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin