Bitcoin 31.000 dolar oldu, bitcoin neden yükseliyor, bitcoin 31.000 dolar, bitcoin boğa sezonu, bitcoin boğa mı geldi, bitcoin yükselecek mi?

Bitcoin, Nisan ayından bu yana ilk kez 31.000 doları aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, yatırımcıların spot bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) beklenmesi ve önde gelen oyuncuların dijital para birimi sektörüne girişiyle artan iyimserlikle 31.000 dolar seviyesini aştı.

Bitcoin cash (BCH) ve bitcoin SV (BSV) de bugün en fazla kazananlar arasında yer alarak sırasıyla %32,39 ve %20,19 oranında değer kazandı.

Bitcoin 31.000 Dolar oldu! Bitcoin 31.000$ oldu, bitcoin yılın en yüksek seviyesinde, bitcoin 2023 en yüksek seviyesi

Bitcoin Neden Yükseliyor?

Bitcoin’in fiyatı 21 Haziran’da 30.000 doları aşarak yükseldi ve bu artışta BlackRock, WisdomTree ve Valkyrie gibi sektör devlerinin potansiyel spot bitcoin ETF’lerine yönelik traderlar arasında iyimser bir duygu etkili oldu.

Bu başvurular zinciri, 15 Haziran’da BlackRock ile başladı ve New York City merkezli ünlü bir kripto para saklama ve yönetim platformu olan Coinbase Custody ile bir ortaklık yapıldığına dair isimsiz bir kaynağın açıklamasıyla devam etti.

En büyük para yöneticilerinden biri olan bu başvurunun, SEC’nin diğer bitcoin ETF’lerine de onay verebileceği anlamına geldiği düşünülmektedir ve bu da sonrasında yapılan birçok başvuruya yol açmıştır.

Bu faktörlerin birleşimi, bitcoin’in fiyatına yardımcı olmakta ve bu yıl değerinde %80’lik bir artışa yol açmaktadır. Bu, fiyatın Nisan ayından bu yana ve öncesinde ise Haziran ayından bu yana 31.000 doları aşan ilk kez olduğu anlamına gelmektedir.

Skandallar, iflaslar ve düzenleyici müdahalelerle belirlenen zor bir dönemi yaşayan dijital para birimi savunucuları, Cameron Winklevoss gibi isimler, dijital para biriminin son dönemdeki yeniden canlanmasını hızla vurgulamaktadır.

Bu rakamlar umut verici olsa da, bitcoin’in fiyatı hala Kasım 2021’de ulaştığı rekor seviyenin %50’nin üzerinde bir düşüş yaşamış durumda. Zirvesinden uzak olmasına rağmen, kripto para biriminin son fiyat hareketi, 2023 yılında yatırımcılar için direncini ve devam eden cazibesini göstermektedir.

 

 

cyrpto.news

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin