Bitcoin fiyatı ne olursa olsun Square ve PayPal kazanıyor: Peki nasıl?
Bitcoin fiyatı ne olursa olsun Square ve PayPal kazanıyor: Peki nasıl?

Bitcoin fiyatı ne olursa olsun Square ve PayPal kazanıyor: Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mizuho Securities analisti Dan Dolev, ödeme devleri Square ve PayPal’ın, Bitcoin uçurumdan düşse bile BTC’nin vahşi fiyat hareketlerinden yararlanmaya hazır olduklarını söylüyor.

Bitcoin fiyatı oynak olduğu sürece Square kazançlı

Yeni bir CNBC röportajında ​​Dolev, Square’in gelirlerinin Bitcoin düşüş bölgesinde bile geleneksel olarak arttığını açıklıyor.

Bazı işler yaptık. 2017’ye kadar geriye baktık ve bulduğumuz şey, Bitcoin’in gerçekte yükselmediği dönemlerde bile Square’in elde ettiği gelirin artmaya devam ettiği. Şu anda Aralık ve hatta Kasım ayından bu yana bir ralli var. Yani Bitcoin’in 100.000 dolara çıkacağını düşünmek kolaydır. Ancak tarihsel olarak, düşüşün olduğu dönemlerde bile, Bitcoin’den elde edilen brüt kâr artıyor.

Ve bunun nedeni iki yçmlü. Birincisi, Cash App’te Bitcoin kullanan veya ticaret yapan daha fazla kullanıcı var. Ve ikincisi, kullanıcı başına işlem sayısı artıyor. Yani Bitcoin nereye giderse gitsin Square bundan faydalanacaktır.

PayPal da kazanıyor

Mizuho analisti, Bitcoin ticareti yapmak yerine elinde tutan kullanıcıların Square için kötü olabileceğine işaret ediyor.

Bitcoin dalgalanması nedeniyle artan etkileşimle ilgisi var. Bitcoin çok değişken kaldıkça, aslında etkileşimi artırdığını düşünüyorum. Dolayısıyla, BTC belirli bir fiyatta kalırsa ve hareket etmezse, bu sadece Square’de değil, Bitcoin ticareti sunan hemen hemen diğer herkesin uygulamaya katılımı için iyi olmaz.

Dolev, Bitcoin dalgalanmasının PayPal’ı da aynı şekilde etkilediğini ekliyor. PayPal, ABD kullanıcılarına Kasım 2020’de Bitcoin alıp satmalarına izin vermeye başladı, Square ise Ocak 2018’de Bitcoin alım ve satım hizmetini başlattı.

PayPal’da da aynı eğilimleri görüyoruz. PayPal ile Square arasındaki tek fark, PayPal’ın teklifinin Kasım ayında yeni başlamış olması. Kasım ayında gördüğümüz şey, kullanıcı tabanının yaklaşık %20’sinin kapıdan iki hafta sonra ticarete başlamış olması. Bu yüzden bu sayının şimdi çok daha büyük olduğunu hayal ediyorum.

dailyhodl

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin