Bitcoin işlem ücretleri yüzde 60 azaldı: Sebebi ne?
Bitcoin işlem ücretleri yüzde 60 azaldı: Sebebi ne?

Bitcoin fiyatı kayıplarını geri çekiyor: Yatırımcı beklentileri değişti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı Pazartesi günü daha yüksek seviyelerde seyrediyor ve geçen hafta Eylül ayından bu yana ilk kez kripto para kendisini 3.200 doların altına çeken kayıpları geri çekti.

Bitcoin fiyatı tırmanıyor

Yazım sırasında lider kripto para birimi Bitcoin, %5,05 oranında artışla 3.437 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’ın verilerine göre, Cumartesi günü tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 100 milyar dolara yaklaştı ve 16 ayın en düşük seviyesi olan 100,8 milyar dolara geriledi.

Oanda Asya Pasifik ticaretinin başkanı Stephen Innes, kripto para fiyatlarının daha da düştüğünü belirtiyor. Ayrıca analist, Bitcoin’in eğiliminin bir portföy koruması olarak hareket edebileceğini belirterek bu durum yeni dijital para birimini daha az çekici hale getirdiğini vurguluyor.

Analiste göre Bitcoin cazibesini yitiriyor

Stephen Innes konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto para piyasalarının, nihayetinde yatırımcıların değerlemeyi haklı çıkarabilmeleri ve değerlemeleri belirleyebilmeleri için şimdi daha düşük işlem yapmasını beklemeliyiz. Ancak, küresel piyasaları bir araya getirerek güney pazarları ve hatta yatırımcıların BTC’ye içsel bir değer verememesi gerçeğine rağmen, benim görüşüme göre kripto paralar daha az cazip hale geliyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin