Bitcoin fiyatı için sıradaki hedefin 15.000 dolar olduğunu söyleyen 4 işaret
Bitcoin fiyatı için sıradaki hedefin 15.000 dolar olduğunu söyleyen 4 işaret

Bitcoin fiyatı için sıradaki hedefin 15.000 dolar olduğunu söyleyen 4 işaret

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mart ayındaki çöküş esnasında Bitcoin tarafından kaydedilen diplerden sonra %150 toparlanan BTC’de boğa trendi son haftalarda zayıfladı. Net bir yükseliş trendi yerine kripto para birimi, bazı sapmalar denedi ancak başarısız oldu. Neticede BTC grafiği dar bir aralıkta kaldı.

BTC halen 10.000-10.500 dolarlık direncin altında kalırken mevcut konsolidasyon kripto para piyasası için yeni bir belirsizlik dönemine sebep oldu.

Kripto para analisti: “Bitcoin fiyatı iki hafta içinde 15.000 doları geçebilir.”

Twitter’da Jon CC takma ismiyle paylaşımlar yapan popüler bir trader, Bitcoin’in son iki haftadır gördüğü konsolidasyonun Kasım 2019 ve Şubat 2020’deki çökmelerden önce görülen oluşumlara son derece benzediğini belirtti. Eğer bu benzerlik sürerse Bitcoin dolar karşısında birkaç hafta içerisinde önemli yükselişler kaydedebilir.

Bitcoin fiyat eylemi son birkaç haftadır yatay seyrediyor ancak Jon, varlığın önümüzdeki aylarda daha yüksek eğilim göstereceğini düşünüyor. Jon’a göre bunun dört işareti var:

  • Bitcoin, 9.700 dolar aralığının en üstünü destekledi.
  • Her fiyat düşüşü güçlü bir şekilde satın alınıyor.
  • Bitcoin’in “AO” okuması boğa eğiliminin sürdüğüne işaret eden “0” okumasına dönemedi.
  • Bazı üstel hareketli ortalamalar “golden cross oluşumları” gördü.

Analiste göre, bu işaretlerin birleşmesi Bitcoin fiyatının temmuz başı ila ortasına kadar 15.000 dolara yükseleceğini gösteriyor.

Tamam, pes ediyorum. Düşman olmak için nedenler bulmaya devam ediyorum ama fikirlerim tükeniyor.

Arthur Hayes de BTC fiyatı için 15.000 doları işaret etti

BitMEX’ten Arthur Hayes’e göre ise 15.000 doları aşan Bitcoin daha büyük bir mitingin rallinin işaretleyebilir. Endüstri yöneticisi, BTC geçen hafta 10.000 doları aştığında şöyle konuşmuştu

Temel sulanmaya başlıyor. Elbette bankalardaki %0 kazancın ötesinde, teşekkürler Jay. Ancak bu ralli 15 bin dolara kadar gerçek değil.

Ayrıca son görüldüğünde önde gelen kripto paranın fiyatını yüzde 250 artıran bir grafiğin yeniden açığa çıktığını belirtelim.

Peki sizce Bitcoin/dolar grafiğinde bundan sonra neler göreceğiz? Bitcoin fiyatı nereye gidecek? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin