Bitcoin fiyatı daha fazla düşebilir mi?
Bitcoin fiyatı daha fazla düşebilir mi?

Bitcoin fiyatı hala dar bir aralıkta işlem görüyor: İşte analiste göre olasılıklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı bugün  6.353 seviyesinden yukarı çıktı ve 6.394 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başardı. Ancak 6.400 dolar seviyesinde tekrar kırılamadı. Lider kripto para birimi bugün dar bir aralıkta işlem gördü.

Bitcoin fiyatı daha fazla düşebilir mi?

CoinDesk analisti Omkar Godbole, Bitcoin (BTC) fiyatındaki son yükseliş trendinin tersine dönmesinin, ivme toplamasını ve 6.200 dolar seviyesinin altındaki düşüş seviyelere düşme ihtimalinin artık teknik grafiklerde gösterildiği gibi bir olasılık olduğunu belirtiyor.

Bitcoin, Perşembe günü yükselen kanalın alt kenarının altında kabul gördü. Bu, haftanın başında gerçekleşen olumlu fiyat hareketini geçersiz kıldı. 31 Ekim’deki 6.201 dolarlık düşük seviyeden yapılan ralli, 7 Kasım’da 6.540 doların üzerinde yükseldi.

Analiste göre, yükseliş eğiliminin ardından yaşanan olumsuz izlenim, fiyatların haftalık yükseklerden %2,9 düştükten sonra ayıların ayrılmaya başladığını gösterebilir. Bu, analiste göre önümüzdeki günlerde 11 Ekim eğilimi desteğinin düşük kalmasına yol açabilir ve fiyatın 31 Ekim’de ulaşılan son 6.200 dolarlık düşük seviyenin altına düşmesinin yolunu açabilir.

Bitcoin fiyatına ilişkin olasılıklar

Analiste göre, günlük grafikte kesinti kopması ve saatlik grafikteki düşüşün bir araya gelmesi, kripto para biriminin yakında 6.274 doların altına düşebileceğini gösteriyor. Ayrıca Omkar Godbole’e göre, 6.200 doların altına yakın bir hareket, günlük grafikte görüldüğü gibi fiyatı 6.000 dolarlık psikolojik desteğe düşürecek.

Yükselişte bir canlanma ise analiste göre sadece haftalık 6.540 dolar seviyesinin üzerinde olabilir. Bugün BTC’nin fiyatında hiçbir düşüş yok. İlk işlem açıldığından beri fiyat, daha önce bahsedildiği gibi 6.394 dolardan 6.400 dolara yükseldi. Fiyat Cumartesi günkü 6.368 dolar seviyesinden biraz yüksek bir seviyede 6.421 dolardan işlem görüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin