Bitcoin fiyatı 20.000 dolara mı düşecek yoksa 30.000 dolara geri mi dönecek? İşte popüler analistin tahmini
Bitcoin fiyatı 20.000 dolara mı düşecek yoksa 30.000 dolara geri mi dönecek? İşte popüler analistin tahmini

Bitcoin fiyatı 20.000 dolara mı düşecek yoksa 30.000 dolara geri mi dönecek? İşte popüler analistin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin piyasa hakimiyeti %50’nin altına düştü ve BTC fiyatı 200 haftalık hareketli ortalamanın altına indi, peki Bitcoin 20.000 dolara mı düşecek yoksa 30.000 doları mı görecek?

Bitcoin fiyatı, Çift Tepe formasyonunun tamamlanması nedeniyle 29.000 dolardan %10 düşerek 25.000 doların altına geriledi. Bitcoin piyasa hakimiyeti %50’nin altına düştü ve BTC fiyatı önemli 200 haftalık hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. Bu arada, kripto korku ve aç gözlülük endeksi sadece bir günde 50 (nötr) seviyesinden 37 (korku) seviyesine düştü.

Popüler analistten Bitcon fiyat tahmini

CrediBULL Crypto, 18 Ağustos’ta kripto piyasası satış baskısı altındayken diğerlerinin gözden kaçırdığı önemli bir detayı ortaya çıkardı. Bitcoin’in önümüzdeki aylarda Ethereum (ETH) ve çoğu altcoin karşısında yeni bir tüm zamanların rekorunu kıracağına inanıyor.

BTC yerel düşüş seviyesini korurken, ETH son satış olayında desteğini kırdı, bu “çok önemli” olarak nitelendiriliyor. Tüm zamanlar rekoruna doğru yapılan ralliden önce benzer bir piyasa düzeltmesi yaşandı, ancak HTF boğa piyasa yapısına dair bir değişiklik olmadı.

“Beni bir süredir takip edenler için, muhtemelen 2020’de BTC 10.000 dolar seviyesindeyken, 60.000 dolara doğru rallimizin hemen öncesinde benzer bir durumun meydana geldiğini hatırlarsınız. O zamanlar ben de BTC öncülüğünde 20.000 dolara yeni tüm zamanlar rekoruna doğru devasa bir ralli bekliyordum ve aynı gözlemi o zaman kaydettim.”

CrediBULL Crypto, Bitcoin fiyatının 25.000 doların altına düşmesini beklemiyor. Rekt Capital ve Crypto Birb gibi diğer analistler de mevcut olumsuz görünüme rağmen Bitcoin için boğa piyasası görüşünü koruyor.

Bu arada, ETH fiyatı 1.551 doların 24 saatlik düşük seviyesinden toparlanarak 1.683 dolara yükseldi. ABD SEC tarafından Ethereum vadeli ETF’lerinin olası onayına ilişkin raporlar, yatırımcıların ETH’ye ilişkin olumsuz duygularını azalttı. Conflux, XRP, Litecoin, ApeCoin, Bitcoin Cash ve Sei gibi altcoinler son 24 saat içinde %10’un üzerinde düştü.

Yatırımcılar şimdi spot Bitcoin ETF onayı için Grayscale ve SEC davasında bir karar bekliyor ve belirsizliğin ortasında net bir yön arıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin