Bitcoin fiyatı neden bu kadar sessiz?
Bitcoin fiyatı neden bu kadar sessiz?

Bitcoin fiyatı fırtına öncesi sakin: Bu bir sonraki Bitcoin boğa piyasasının habercisi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç ay içinde Bitcoin fiyatı son derece istikrarlı bir seyir izledi ve bu süreçte  dar bir aralıkta işlem gördü.

  • Ancak, böyle bir durum ilk kez görülmüyor.
  • Aslında, Bitcoin genellikle faizleri buharlaştığında, hacim azaldığında ve duygular kuruduğunda aşağı doğru sarkar. Bu genellikle bir Bitcoin ayı piyasasının sonuna doğru gerçekleşir.
  • Yani, bu kıvılcım Bitcoin’deki bir sonraki boğa koşusunu tutuşturabilecek mi?
  • Çeşitli etkenler var, ancak birden fazla Bitcoin ETF’sinin tanıtımı, artan kurumsal ilgi ve yatırım, sürekli gelişen işlevsellik ile birleştiğinde, listenin en üstünde yer alıyor.

Bitcoin fiyatı neden bu kadar sessiz?

Son aylarda Bitcoin (BTC-USD) fiyat hareketleri dikkat çekici. Aslında, iki aydan fazla bir süredir Bitcoin, 6.000 dolar-6.800 dolar civarında inanılmaz dar bir aralıkta işlem görüyor. Şu anda hareketli fiyatlara layık çok fazla haber yok gibi görünüyor. Bu nedenle Bitcoin şimdilik, son derece sakin kalıyor.

Bitcoin’in 1 yıllık grafiği - Kaynak: BitcoinCharts.com
Bitcoin’in 1 yıllık grafiği – Kaynak: BitcoinCharts.com

Bununla birlikte, şu an için Bitcoin’i çevreleyen uysal atmosfere rağmen, bu muhtemelen büyük olasılıkla fırtına öncesi sessizlik, birkaç yıl içinde Bitcoin fiyatlarını önemli ölçüde daha fazla yükseltecek bir fırtına.

Bir sonraki Bitcoin boğa piyasası ne zaman?

Bu durum, Bitcoin’in ilk kez sakin sular gördüğü anlamına gelmez. Benzer mütevazi uçuculuk dönemleri ve mütevazi fiyat dalgalanmaları gördük. Öncelikle, benzer düşük volatilite durumu Bitcoin ayı piyasalarının çok geç aşamalarında meydana geldi (dikey hareketlerin tersine ve Bitcoin boğa piyasalarının yüksekliğinde görülen vahşi fiyat dalgalanmaları). Herkes ilgisini kaybeder, hacim kurur, haber akışı azalır ve en azından beklediğinizde, bir sonraki Bitcoin boğa piyasası başlar.

Seekingalpha

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin