Bitcoin (BTC)
Bitcoin ’i şu an 8.000 doların üzerinde tutan 3 önemli gelişme

Bitcoin fiyatı, buradan sonra ne kadar düşecek? Teknik veriler ve uzmanlar Bitcoin için hangi yöne işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin savunucuları, dünyanın en büyük kripto para birimi sekiz ay içinde en büyük günlük kaybının ardından çökmeye devam ettikçe, buradan sonra fiyatın ne kadar düşeceğini soruyor. Peki teknik veriler ve uzmanlar Bitcoin fiyatı için hangi yöne işaret ediyor?

Mati Greenspan: “Fiyat düşüşünün nerede bittiğini söylemek zor.” 

Dijital token, Çarşamba günü nispeten sakin bir dönemden sonra önemli bir direnç seviyesinden geçerek %6,3’e geriledi. Altcoinlerin birçoğu da Perşembe gününe girerken düşüş ile işleme başlarken bugün iki kripto paraya bölünen Bitcoin Cash, yüzde 15 oranında değer kaybetti. eToro’da kıdemli pazar analisti olan Mati Greenspan, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bugün gördüğümüz hareket, Bitcoin’i çevreleyen değirmencilik dalgası ve haftalar süren bir kopma gibi görünüyor. Nerede bittiğini söylemek zor. Hiç kimse gerçekten tahmin edemez.

Bloomberg Galaxy Crypto Index’i Bitcoin Cash için yüzde 15’lik bir zarar gösterirken, bugün Bitcoin Cash’in yeni versiyonları ortaya çıktı. Trader’lar 2017’de orijinal Bitcoin’den ayrılan paranın, en büyük kriptodan yatırımcı ve madencileri emip silmediğini düşünüyor.

Teknik veriler Bitcoin fiyatı için hangi yöne işaret ediyor?

Ani fiyat düşüşleri kripto para birimleri için daha düşük günlük artışlar ve düşüş eğilimlerini beraberinde getirdi. Sektör sürekli volatilitesi nedeniyle uzman ve analistlerden eleştiri alıyordu. Bitstamp tarafından derlenen fiyatlara göre, sadece bir hafta önce, Bitcoin’in 30 günlük volatilitesi, Standard & Poor’s 500 endeksinin altında iki yıl içinde ilk kez 21,2’ye düştü. Oanda Corp.’ın ticaret müdürü Stephen Innes, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin Cash hard forku başlangıçta pek çok rakip tarafın peyzajı çamurlu hale getirmesinden çok daha istikrarsız hale geldiğini kanıtlıyor.

Innes, Bitcoin için 5.000 doların altında bir kesintinin, Bitcoin’in bireysel yatırımcılarının dipten satın almadan panik moduna geçmesiyle 2.500 dolarlık bir test için kapı açtığını belirtiyor. Diğer teknik göstergeler gelecekteki fiyat çöküşlerini gösteriyor. DMI veya Directional Movement Index 2016’dan beri en büyük negatif veriye işaret ediyor.

Peter Mallouk: “Bitcoin’in tabanı sıfır ve bence bu noktaya gidiyor.”

Bazı Bitcoin şüphecileri, bu fiyat çöküşünün sadece başlangıç ​​olabileceği konusunda uyarıyor. Creative Planning’in başkan yardımcısı ve ortak yatırım sorumlusu Peter Mallouk, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’in tabanı sıfır ve bence bu noktaya gidiyor. Bitcoin hakkında her şey spekülasyon ya da sahtekarlık.

Peter Mallouk yaklaşık 36 milyar dolarlık varlıkları yönetiyor.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin