Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aşarak yeni fiyatlar deniyor
Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aşarak yeni fiyatlar deniyor

Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH) yukarı yönlü bir ivme kazandı ve ABD doları karşısında 1.500 dolardan büyük bir direnç kırdı.
  • Dünün vurguladığı önemli düşüş eğilimi olan direnç çizgisi 1.370 dolar olan BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda kırıldı.
  • Parite şu anda 1.540 dolara yakın ufak bir dirençle karşı karşıya bulunuyor ve birkaç puan düşebiliyor.
  • Ancak Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini bu süreçte aştı.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.500 doların üzerinde yükseliyor. BCH/USD paritesi, yukarı yönlü ivmesini devam ettirmek için 1.540 dolarlık bir hamle yapmalı. Bitcoin Cash  şu anda 1.503 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aşarak yeni fiyatlar deniyor

ABD doları karşısında Bitcoin Cash, 1.350 dolar destek seviyesinden döndü. Fiyat yükseliş momentum kazandı ve 1.380 dolar ile 1.400 dolar gibi birkaç önemli direnişin temizliğini başardı. Başlangıç ​​olarak, alıcılar son aşağı yönlü bacağın %61,8 Fib düzelme seviyesini 1.480 dolardan en düşük 1.240 seviyesine düşürmeyi başardı.

Daha sonra, dün vurgulanan önemli bir düşüş eğilimi çizgisi olan 1.370 dolarlık direnç çizgisi, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda kırıldı. Parite çekiş kazanmış ve 1.450 dolarlık direncin üzerine çıkmış ve 1.480 dolarlık son salıncaktan temizlenmişti. Bitcoin Cash, daha fazla kazanç için kapıları açtı ve fiyatı 1.500 doların üzerine çıktı. Bunların hepsi pozitif işaretler ve 1.500 dolardan daha fazla kazanç anlamına gelir. Şu anda, fiyat son aşağı yönlü bacağın 1.236 Fib uzantısının 1.480 dolarlık yüksekliğinden 1.240 doların altına düştüğünü test ediyor. Bu nedenle, 1.500 dolar ve 1.480 dolar destek seviyesine yönelik küçük bir aşağı yönlü düzeltme şansı var.

Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aştı!
Bitcoin Cash büyük direniş seviyelerini aştı!

Grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash’in, hareket alanının  1.480 doların altında kısa vadede sınırlı olabileceği görülüyor. Fiyat 1.500 dolar ve 1.480 dolar üzerinde olduğu sürece, daha fazla kazanç için 1.540 doların kırılması olası.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD yükseliş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda aşırı alım seviyelerinin yakınında.

Büyük Destek Seviyesi: 1.480 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 1.540 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin