Analistler uyarıyor: Bitcoin fiyatı gizli düşüşün sinyalini verdi!
Analistler uyarıyor: Bitcoin fiyatı gizli düşüşün sinyalini verdi!

Bitcoin fiyatı ayıları çağırıyor: Bir analist 4.000 dolara işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası kötü günler geçiriyor ve bazı kripto para teknik analistleri Bitcoin fiyatı için düşüş eğiliminin devam edeceğini belirtiyor.

Bitcoin fiyatı ayıları çağırıyor gibi görünüyor!

Kripto para piyasa hacmi kısa bir süre önce en düşük seviyesini gördü. Bu durum ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bir ETF ürünüyle ilgili kararını erteleyeceği haberini takiben değer kaybetmeye başlayan Bitcoin (BTC) tarafından tetiklendi. Ancak bu durumda en çok etkilenenler ise altcoinler oldu. Bitcoin fiyatı 50 günlük hareketli ortalama göstergesinin altına düştü ve ayıları çağırıyor gibi görünüyor. Lider kripto para birimi 2018’in en düşük seviyesini bir kez daha test etmeye çok yaklaştı.  Fundstrat Global Advisors’ta çalışan teknik analist Robert Sluymer, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bugün bir sıçrama gördük ama bir sonraki seviyede desteğin 6.100’e yakın olmasını bekliyorum. Kripto para ilk önce stabilize olmalı.

Mike McGlone, Bitcoin fiyatı için 4.000 dolara işaret ediyor!

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone ise konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, bir ETF spekülasyonunun ardından gelen fiyat pompalamasını takiben boşaltma modunda. Geçen yılın ortalaması olan 4.000 dolara yakın iyi desteği tekrar ziyaret edinceye kadar durgunlaşmayabilir.

McGlone ayrıca bu yılki düzeltmenin önceki yıllarda görülenlere kıyasla daha uysal olacağını da ekliyor. Bazıları son birkaç ay içinde 6.000 dolar ila 10.000 dolar arasında işlem yapan Bitcoin için şaşırtıcı derecede düşük seviyeleri göreceğini söylüyor. Ayrıca Yale Üniversitesi ekonomistleri daha da ileri gitti ve Bitcoin’in sıfıra düşme olasılığını değerlendirdi.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin