Bitcoin fiyatı artarken sosyal medya ilgisi de rekordan rekora koşuyor
Bitcoin fiyatı artarken sosyal medya ilgisi de rekordan rekora koşuyor

Bitcoin fiyatı artarken sosyal medya ilgisi de rekordan rekora koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter analitik verileri, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini yenilemeye devam ederken dijital para birimine olan sosyal medya ilgisinin de aynı şekilde yeni rekorlar kırdığını gösteriyor.

Twitter’daki Bitcoin tweet’leri zirve yaptı

Cumartesi gecesi bir tweet’te, bir kripto para birimi veri firması The TIE, Bitcoin hakkında tweet atan benzersiz kullanıcı sayısının, en son 2017’nin zirvesinde görülen 64.000’i gölgede bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösterdi.

https://twitter.com/TheTIEIO/status/1345579859188346881

The TIE CEO’su Joshua Frank, ilginin artmaya devam ettiğini ve Bitcoin ile sınırlı olmadığını gösteren ek bilgiler verdi.

Çeyrek milyon kripto para tweet’i atıldı

Frank’e göre, The TIE’ın tweet’inden bu yana, Bitcoin’e ilgi duyan benzersiz kullanıcı sayısı ilk kez 70.000’in üzerine çıktı. Toplam tweet hacmi Aralık 2017’nin en yüksek seviyesi olan 135.000’i 140.000’e çıkardı ve toplam kripto tweet sayısı 24 saatlik bir dönemde yaklaşık çeyrek milyonluk yeni bir rekora ulaştı.

Ancak artan hacim Twitter ile sınırlı değil. “Bitcoin” için arama hacmi, kripto para biriminin fiyatı ile adım adım tırmanıyor. Aynı şekilde, “Bitcoin nasıl alınır” terimi de yükselişte.

Bununla birlikte ilginç bir şekilde, “Ethereum nasıl alınır” aramaları fiyattaki tırmanışa rağmen düşük kalıyor:

Pek çok kişi, artışın kurumlardan gelen FOMO’dan kaynaklandığını ve bunun da artık perakende yatırımcıları benzer şekilde spekülatif çılgınlığa dahil ettiğini düşünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin