Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor
Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor

ETH 2.0 sözleşmesine kilitlenen Ethereum miktarı 2 milyar doları aştı – Fiyat nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum yatırımcıları ETH’lerini ETH 2.0 mevduat sözleşmesine göndermeyi sürdürüyor. DappRadar’a göre şu anda ETH 2.0’da toplam 2.201.474 Ethereum stake edilmiş durumda. Bu miktar şu anda yaklaşık 2 milyar dolar değerinde.

ETH 2.0’a kilitli Ethereum miktarı 16 günde iki katına çıktı

Yatırım sözleşmesi 18 Aralık’ta kilitlenen ETH’de 1 milyar doları aştıktan bir aydan kısa bir süre içinde ikiye katlandı. Bu son kilometre taşı sadece 16 gün önceydi.

Aşağıda, DappRadar.com’un izniyle ETH 2.0 para yatırma sözleşmesine yatırılan Ethereum miktarının bir ekran görüntüsü bulunuyor.

Ethereum’un 2 milyar dolarlık bir değere ulaşan ETH 2.0 mevduat sözleşmesine kilitlenen değeri, öncelikle bugün ETH’nin değerindeki önemli artıştan kaynaklanıyor. Ethereum, iki yılın en yüksek seviyesi olan 946 doları ilan etmek için 800 ve 830 dolardaki direnç seviyelerini aştı.

Aşağıdaki günlük ETH/USDT grafiği, Ethereum’un 750 ve 800 dolar direnç seviyelerini yükseliş momentumunun 1.000 dolar bölgesinde tutulması için desteğe çevirmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

ETH fiyatı nereye gidiyor?

Günlük ETH/USDT grafiğinden de aşağıdakiler gözlemlenebilir.

  • Bugün büyük mumdan görüldüğü gibi ticaret hacmi yeşil.
  • Günlük MACD, henüz tükenme belirtileri göstermeyen bir yükseliş sergiliyor.
  • Hem günlük MFI hem de RSI sırasıyla 78 ve 79’da. Bu iki gösterge, Ethereum için aşırı alım senaryosuna işaret ediyor.

Bununla birlikte, kripto piyasaları Bitcoin tarafından yönetilen yükseliş bölgesinde yer alıyor. Ethereum’un kaderi Bitcoin’inkine çok bağlı ve son yükseliş, ETH’nin 4 haneli bölgeye tırmanmaya devam edeceği anlamına gelebilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin