Bitcoin fiyatı alarm veriyor: 30.000 doların altına düşüş kısa vadeli bir düzeltme olabilir!
Bitcoin fiyatı alarm veriyor: 30.000 doların altına düşüş kısa vadeli bir düzeltme olabilir!

Bitcoin fiyatı alarm veriyor: 30.000 doların altına düşüş kısa vadeli bir düzeltme olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in geçici olarak 30.000 doların altına düşmesine rağmen, piyasa katılımcıları kripto paranın geleceği hakkında iyimser kalmaya devam ediyor ve son fiyat düzeltmesinin kısa vadeli bir sapma olduğunu işaret ediyorlar. Merkezi olmayan borsa SynFutures’ün CEO’su Rachel Lin, 30.000 dolarlık Bitcoin alım opsiyonlarını satan yatırımcıların fiyatın yakında toparlanacağı beklentisini gösterdiğini vurguladı.

Bitcoin fiyat hareketi

Temmuz’un büyük bir kısmında, Bitcoin güvenle 30.000 doların üzerinde işlem gördü ve bu ayın başlarında neredeyse bir yılın en yüksek seviyesi olan 31.800 dolara ulaştı. Varlık yönetim devi BlackRock’ın spot Bitcoin ETF başvurusu ve Ripple’ın XRP’siyle ilgili olumlu bir mahkeme kararı gibi birçok olumlu faktör, boğa trendine katkıda bulundu. Ancak, yükseliş trendi yakın zamanda yavaşladı ve fiyatlar 29.000 doların altına düştü, ardından 29.350 dolara kadar toparlandı.

Rachel Lin’e göre, son teknik düşüşe rağmen, son altı ayda görülen güçlü yukarı yönlü momentum düzeltmenin muhtemelen geçici olduğunu gösteriyor. Lin, yatırımcıların 30.000 dolarlık alım opsiyonlarını satmaya pek ilgi göstermediğine dikkat çekerek, kısa vadede o seviyede önemli bir direnç beklemediklerini öne sürdü.

Ancak Lin aynı zamanda 31.000 dolarlık alım opsiyonları için açık ilgi üzerinde “güçlü” bir direnç oluştuğuna dikkat çekti. Bitcoin’in fiyatı toparlanırsa, birçok yatırımcının kendilerini konumlandırdığı 31.000 dolar seviyesinde zorluklarla karşılaşabilir.

Alım opsiyonları, yatırımcılara belirlenmiş bir fiyatla temel varlığı satın alma hakkı veren finansal araçlardır. Birçok Bitcoin yatırımcısı, kripto paranın fiyatları üzerinde alım opsiyonlarını kullanır.

Düşük volatilite ile karşı karşıya olan mevcut piyasa koşulları göz önünde bulundurularak, Singapur merkezli kripto hizmet sağlayıcısı Matrixport yatırımcılara spot BTC’yi satmayı ve yerine alım opsiyonları satın almalarını, böylece getirileri optimize etmeyi düşünmelerini tavsiye ediyor.

Kripto piyasası gelişmeye devam ettikçe, Bitcoin’in görünümü yoğun bir şekilde incelenen bir konu olarak kalıyor. Kısa vadeli düzeltmeler herhangi bir piyasada yaygındır, ancak yatırımcılar arasındaki temel düşünce, Bitcoin’in uzun vadeli yörüngesi için olumlu bir görünüm olduğunu gösteriyor.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin