featured

SON DAKİKA! Bitcoin fiyatı 30 dakikada 7400 dolar seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 30 dakika içinde %10 artış sağladı. Son bir saatlik süre içinde, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple ve EOS’un fiyatları %6 ila %10 arasında ani artış gösterdi.

Kripto paraların toplam piyasa hacmi 30 dakikada 20 milyar dolar artış gösterdi

17 Temmuz akşamı beklenmedik bir şekilde, yalnızca 30 dakika içinde kripto para piyasalarında ciddi bir artış yaşandı. Son yarım saatte Bitcoin ve EOS fiyatlarında yaklaşık %10 artış görüldü.

Pazardaki olumlu gelişmelerin nedenlerinden biri olarak Güney Kore hükümetinin olumlu yaklaşımları gösteriliyor. Son haftalarda yaşanan ABD, Japonya ve Güney Koredeki olumlu gelişmeler henüz piyasalara yansımamıştı.

Coinmarketcap verilerine göre BTC, 30 Nisan’da buna benzer bir artışla 6900 dolar seviyesinden 8000 dolar seviyesine yükselmişti. Bitcoin fiyatı 8000 doları aşarsa tıpkı 9 Nisan’da olduğu gibi 10 bin dolar seviyesini test edebilir, 7400 dolar seviyesini korursa önümüzdeki haftalarda ana destek seviyeleri olan 8-9 bin dolar bandını zorlayabilir.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin