Çin'in devlet başkanı Blockchain ile ilgili konuştu.
Çin'in devlet başkanı Blockchain ile ilgili konuştu.

Çin merkezli Blockchain şirketleri şov yapıyor! 4 ayda 1,34 milyar dolar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yayımlanan bir rapora göre, Çin merkezli Blockchain şirketleri Ocak  ve Nisan ayı arasında toplam 1,34 milyar dolarlık fon topladı. Ülkenin kripto paralara ilişkin takındığı katı tutuma ilişkin erişilen bu istatistik, kripto endüstrisinin dikkatini çekti.

Çin merkezli Blockchain şirketleri 320’ye ulaştı

Nisan ayı sonu itibarıyla Çin’de faaliyet gösteren 320 farklı Blockchain firması vardı. Bu firmalar art arda altı yıl boyunca büyümeyi devam ettirdiler.

Bu Blockchain şirketlerinin yüzde 70’inden fazlası, Pekin, Şanghay veya Guangdong eyaletlerinde bulunuyor. Ping An Insurance’ın OneConnect Financial Technology şirketlerinden biri, SBI Investments ve IDG Capital’den toplam 650 milyon dolar alan bu fonun büyük bir kısmından sorumluydu.

Çin hükümeti geçtiğimiz günlerde kripto borsalarını yasakladı ve bir yetkili de Blockchain teknolojisine karşı uyardı. Yine de, ülke ekonomisi için önemli bir büyüme alanı gibi görünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Çin Blockchain için teknoloji devi Tencent ile ortaklık kuruyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin