Uzman görüşü: Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir!
Uzman görüşü: Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir!

Bitcoin (BTC) fiyatında 2011 yılından beri bir ilk gerçekleşiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), tekrar düşüş trendine girdi. Kayıplar devam ederken kripto para yazım sırasında 3.258 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin, daha önceki haftalar gibi bu haftayı da yeni kayıplarla kapatırsa kripto para, 2011’den bu yana en uzun haftalık kayıp serisini görmüş olacak.

Bitcoin (BTC) en uzun haftalık kayıp serisine sahip olabilir

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, bu haftayı da düşüşlerle kapatırsa arka arkaya yedi hafta kayıplar yaşamış olacak. Lider kripto para, bu haftaki kapanış görünümü ile 2011 yılından bu yana görülen en uzun haftalık kayıp serisine sahip olabilir.

2017 Aralık ayında yaklaşık 20.000 dolardan işlem gören Bitcoin, spekülatörler güven kaybettikçe ve regülatörler incelemeleri artırdıkça değerinin yüzde 80’inden fazlasını kaybetti. Bloomberg Galaxy Crypto Index’in yıl başından bu yana yüzde 85 gerilemesiyle diğer kripto para birimleri de fazlaca kayıplar verdi.

Bitcoin fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin fiyatında son durum

Bitcoin yazım sırasında, %1,8 oranında düşüşle 3.258 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider kripto para birimi şu anda 56,8 milyar dolarlık bir piyasa değerini 4,2 milyar dolarlık işlem hacmiyle yönetiyor. Bitcoin ticaretine şu anda BitMEX borsası %22 oranıyla hakim konumda.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin