bitcoin, mt.gox, bitcoin fiyatı, bitcoin ne kadar, bitcoin haberleri
Bitcoin fiyatı

Bitcoin fiyatı güzel haberlerin ardından 10.000 seviyesini test etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftasonu 8500 doların altına düşen Bitcoin fiyatı, 24 saat içinde 1200 dolar değer kazanarak 10.000 direnci zorlayarak haftaya umutla başladı.

Bitstamp, Coinbase ve Bitfinex de dahil olmak üzere büyük borsalardan alınan veriler ile Bitcoin, 9810 dolar ile 4 günlük en yüksek seviyesine ulaştı.

Btc-Usd

Cumartesi gününden bu yana % 15,5’lik bir fiyat artışı görüyoruz. Son haftalarda BTC/USD paritesinde sürekli dalgalanma yaşayan BTC 8500-11800 dolar arasında sürekli gidip geliyor.

Bitcoin fiyatı 10.000 dolara dayandı

Analistler, piyasaların ancak 12.000 dolar civarında önemli bir direnç göstermesi ve 12.400 doların üzerine kapanması halinde yukarı yönlü yükselişin devamlı olacağını söylüyorlar.

Geçen hafta Mt.Gox davasında ki davacıların alacaklarını tazmin etmek için büyük miktarlarda Bitcoin satışı gerçekleşmişti. Bu satışlar piyasayı oldukça olumsuz etkilemiş ve büyük düşüş yaşanmıştı.

Satışı tamamlanmayan davada, diğer satışlar eylül ayına ertelendiği açıklanmış ve piyasa büyük bir nefes almıştı. Bitcoin’in tanınmış simalarından ve Fundstrat Küresel Danışmanlarından Tom Lee, 9 Mart tarihinde Bitcoin Sefalet Endeksini açıklamış ve bunu bir satın alma sinyali olarak gözüken piyasanın talebinin artması ile Bitcoin %15,5’lik bir yükseliş yakaladı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin