Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''
Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''

Bitcoin fiyat tahmini: On yılda BTC fiyatı yüzde 70.000 arttı, daha yüksek olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl gerçekleşen fiyat düşüşlerine rağmen, BTC’nin fiyatı iki yıl öncekinden çok daha yüksek olmaya devam ediyor. Son 24 ayı düşündüğünüzde, gerçek şu ki, Bitcoin fiyatı 1.200 dolardan 3.900 dolara yükseldi, bu da herhangi bir varlık için etkileyici bir oran.

Bitcoin son on yılın en iyi varlığı

S&P 500 endeksinin geçen yıl sadece %10 kazandığını ve çok iyi bir stok yaptığı düşünülürse, Bitcoin iyi olmanın bir yoldur. Ancak, piyasaya sunulduğundan beri performansını düşündüğümüzde, Bitcoin kesinlikle son on yılın en iyi varlığı. Kriptolar Arjantin, Venezuela ve hatta ABD gibi yerlerde ilgi kazanmaya başlıyor, bu nedenle fiyatlarının daha da artabileceği anlamına geliyor.

Bitcoin, başka bir IPO’yu geride bıraktı

MarketWatch tarafından hazırlanan raporlara göre, İlk Halka Arzları (IPO) sırasında birçok önemli şirketin hisse senetlerine Bitcoin kadar kâr getirmedi

Apple, Google ve Nike gibi şirketler yatırımcılar için çok ilginç geri dönüşler getirdi, ancak Bitcoin’i satın aldıysanız şimdi zengin olmuştunuz. O zamanlar sadece 100 dolar USD yatırdıysanız, şimdi %70.000 kazançla 7.000.000 USD sahibi olacaktınız. Yatırımcılar yatırımları için en az %10 kâr almak için mücadele ederken, bu rakamlar delilik.

Alphabet Inc. (Google), Apple ve Amazon gibi ağır vurucuları içeren MarketWatch tarafından analiz edilen tüm şirketlerden, yalnızca Nike aslında Bitcoin’e yakın bir oran ile %60.000’lik getiri sağladı, ancak bunun IPO tarihini dikkate almanız gerekir. Nike 1980 yılında çıktı, Bitcoin ise 2009 yılında satılmaya başlandı.

Bu, on yılda Bitcoin’in %70.000’lik inanılmaz bir yatırım getirisi elde edebileceği, Nike’in ise sadece %60.000’e ulaşmak için neredeyse kırk yıl sürdüğü düşünüldüğünde, mükemmel bir yatırım olduğu anlamına geliyor.

Yeni Bitcoin fiyat tahmini: Lambo test sürüşüne çıkabilirsiniz

Bitcoin daha da yükselebilir mi? Evet

Bitcoin gibi uçucu bir pazara yatırım yapmanın kesinlikle riskli olmasına rağmen, kazanç potansiyeli çok büyük. Ve henüz büyüme için kesinlikle alan olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Bitcoin, fiyatlarının çoğunu kaybettiği ve daha sonra tekrar yükseldiği çok iyi bilinmektedir, ki bu bir kez daha bunun yaşanma şansı yüksektir.

Mesela Anthony Pompliano, son zamanlarda konuştu ve Bitcoin’in son 10 yılda bütün varlıklardan daha iyi performans gösterdiğini ve bu eğilimin zaman içinde kesinlikle devam edeceğini iddia etti. Ona göre, %1 BTC ve %99 nakit portföyü bile son on yılda S&P 500’ü geçiyor ve bu da Bitcoin’in ne kadar güçlü olduğunu kanıtladı.

Endüstrideki pek çok insan, Bitcoin gibi teknolojilere kıyasla hisse senedi piyasasının bu kadar iyi bir yatırım olmayı bırakacağını tahmin ediyor, çünkü varlık benimsemeye başladığında fiyatı artıyor ve bunun gerçekleşmesi için hala yeterli alan var.

Bu, Bitcoin’i aya fırlatabilir ve bazı insanlar altı basamaklı bir rakama ulaşabileceğine bile inanıyorlar. Bu olmasa bile, Bitcoin’in fiyatı 20.000 USD’ye geri döndüğünde, %500 karla geri alırsınız. Kimse ne olacağını kesin olarak bilmiyor, ama BTC en iyi bahislerden biri.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin