Sıcak Haber: Asyada yeni kripto düzenleme kuruluşu açıldı!

Genel Piyasa izlemesi: Kripto piyasası çalkanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hafta sonunu birkaç seferdir iyi geçiriyordu. Geçtiğimiz haftalara göz attığımızda Cuma’dan sonra pozitif bir piyasaya oluyordu. Fakat Mart’ın ilk haftası beklentilerin çok uzağında kaldı. 45 bin doların Bitcoin tarafından geçilememesi, düşüşü hızlandırdı. Yeniden 40.000$ seviyesinin altı gözüktü.

Kripto piyasası için Bitcoin’e baktığımızda genel tabloyu görebiliyoruz. Ancak altcoinlerde düşüş daha da sert oldu. Bazı varlıkların düşüşü dikkat çekti. Bunlardan biri de Fantom.

Bitcoin başka bir fiyat düşüşü gördü. Bu sefer haftalık en düşük 37.500 dolara düştü. Altcoinler bir kez daha kırmızıya döndü, Ethereum 2.500 dolara düştü ve SOL %5’in üzerinde kaybetti. Fantom, Andre Cronje’nin kripto para birimi alanından ayrılacağını iddia eden raporlardan sonra en çok düşeni yaptı.

Bitcoin haftalık en düşük seviyesini gördü

Yaklaşık bir hafta önce Bitcoin, Batılı güçlerin Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa doğrudan dahil olmayacaklarını söylemişti. Bunun ardından birkaç gün içinde BTC 6.000 dolarlık bir artışla yükseliş başlattı.

45.000 dolara ve hatta bu seviyenin biraz üzerinde bir fiyat artışıyla sonuçlandı ve bu da üç haftanın en yüksek seviyesi oldu. Ancak, ayılar hareketi durdurdu ve kısa bir süre sonra BTC’nin yörüngesini tersine çevirdi.

Kripto piyasası: Altcoinlerde düşüş daha açık 

Alternatif paralar da daha iyi günlerden geçti. Örneğin Ethereum, bir hafta önce 3.000 doların üzerine çıktı ancak orada kalamadı. Tam tersine, ikinci en büyük kripto BTC’nin hareketlerine benziyordu ve o zamandan beri yaklaşık 500 dolar kaybetti.

Günlük ölçekte, yalnızca Ripple, daha büyük kapaklı alternatiflerden biraz yeşil renktedir. Binance Coin, Terra, Cardano, Avalanche, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu, CRO ve MATIC’in hepsinde belirgin küçük kayıplar var. 

Kripto piyasası için en kötü haber Fantom’dan geldi. FTM, %13’lük düşüşün ardından en büyük kaybeden oldu. Bu, projenin kıdemli çözüm mimarı Andre Cronje’nin Fantom’dan ayrılacağını söylediği bir günde geldi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin