Bitcoin fiyat düzeltmesi derinleşecek mi? Göstergeler ne anlatıyor?
Bitcoin fiyat düzeltmesi derinleşecek mi? Göstergeler ne anlatıyor?

Bitcoin fiyat düzeltmesi derinleşecek mi? Göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son dönemde 45.000 dolara doğru hareketlenen Bitcoin fiyatı, yatırımcıları ve kripto para topluluğunu genelde gelen potansiyel piyasa düşüşüne karşı hazırlıklı olmaları gerektiğine inanmaya itiyor. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,8 düşüşle 68.093 dolara kadar geriledi. Birçok uzman, geçmiş yarılanma döngülerine odaklanarak Bitcoin’in 45.000 dolara doğru düşebileceğini belirtiyor. Bu düşüş, önceki yarılanma çevrimlerinin döngüsel düşüşlerine benzeyeceğinden ve Bitcoin’e zarar vermediğinden birçok uzman bu tür hareketlenmelerin normal olduğunu savunuyor.

Global kripto piyasası genelinde düşüş, çeşitli faktörlerin bir araya gelmesinden meydana gelir. Bunlar likidite sorunları, piyasa düzeltmesi ve panik satışlar şeklinde sıralanabilir. Özellikle Bitcoin’in fiyatındaki düşüş altcoin’lerin de muadil şekilde değer kaybetmesine neden oldu ve bu genelde piyasa hacminde düşüşe sebebiyet verdi. Bu kapsamda yatırımcılar piyasadaki durumu genelde dikkatle izler ve piyasadaki duruma göre hareket eder. Panik satışlar, yatırımcıların fiyatların düşerek düşmeyeceği endişesiyle ellerindeki varlıkları satmaya başlamaları olayıdır ve bu satışlar her zaman fiyatın daha çok düşmesine neden olabilir.

BTC fiyatı yeni dipleri test edecek mi?

Şu ana kadar, boğalar geri çekilmeye sessiz kalmış olsa da, fiyatların 63.000 ila 66.500 dolar aralığındaki destek bölgesine düşmesini önlemek için baskı uygulamaya çalıştılar. Bu, boğaların bir miktar kontrolü olduğu ve bu nedenle yatırımcıların yalnızca kısa vadeli sağlam alanlar satın alarak bulunmaları gerektiği anlamına gelir.

BTC fiyatı konsolidasyona uğrar ve dağılım oluşturursa hakimiyet zayıflayabilir ve bu da yarılanma öncesinde yüzde 50 ila yüzde 51 hakimiyete yol açabilir. Bunu takiben, BTC’nin bir süre dinlenmesi nedeniyle yatırımcıların yatırım yapacak yeni tokenlar bulabileceği altcoinlerde önemli bir artış beklenebilir.

Ayrıca Bitcoin hariç toplam piyasa değeri yükseliş kanalında işlem görüyor. Seviyeler alt destekten toparlandı ve üst dirence doğru ilerliyor. Ayrıca USDT hakimiyeti de bozulabilir ve bu da tüm piyasa için yükseliş sinyali olabilir. Seviyeler, güçlü destek görevi gören trend çizgisinin altına düştü.

Tüm göstergeler, BTC fiyatının en kısa sürede 100 bin dolara ulaşacağını ve bir başka nitelikli “dipten alım” anlaşması olduğunu gösteriyor. Bitcoin fiyatı 100.000 dolar sinyalleri verirken piyasada benzersiz fırsatlar karşımıza çıkıyor. İşte bu varlıkları yakından tanıyalım!

Green Bitcoin

Green Bitcoin, Bitcoin’in mirasını Ethereum’un çevre dostu blok zinciriyle birleştirerek kripto para birimine farklı bir bakış açısı getirir. Yatırımcılar, yatırımlarına güdümlü pasif gelir sağlamak için ölçeklenebilen ödül modelleriyle benzersiz ve sürdürülebilir bir stake etme tarzını keşfediyor. Aynı zamanda, Green Bitcoin, güvenli ve kârlı bir uzun vadeli değer depolaması ve aktif bir topluluk paylaşımı sunmak için ayrı bir adım atmaktadır. Siz de Green Bitcoin ve çevreci bir kripto para deneyimine dahil olabilirsiniz.

Green Bitcoin Satın Al

Green Bitcoin Çevre Dostu Bir Proje Midir?

Green Bitcoin, çevre dostu bir anlatıyla ortaya çıkıyor. İlk olarak, Proof of Stake (PoS) mekanizmasını kullandığı için Bitcoin blok zincirinden 10.000 kat daha çevre dostudur. Herkesin bildiği üzere PoW enerji yoğun bir mekanizmadır. İkinci olarak, yeşil özellik stake etme sürecini de kapsıyor. Staking’e katıldığınızda ve tahmininiz seçilen yeşil bölgeye ulaştığında, coinlerinizi stake ederek ek kazançlarla ödüllendirilirsiniz.

Tokenomik

Ön Satış (%50)

Green Bitcoin ön satışına erken sağlayan yatırımcılar önemli bir avantaj elde ediyor.

Staking Ödül Sistemi (%20)

GBTC’nin uzun vadeli değerini ve istikrarını desteklemek için staking’e katılanları ödüllendirmeye önemli bir bölüm ayrıldı.

Pazarlama (%12,5)

Bu bölüm, etkili kampanyalar oluşturmaya odaklanmaktadır ve küresel görünürlüğü artırmanın ve GBTC’yi öne çıkarmanın kilit noktasıdır.

CEX/DEX Listelemeleri (%7,5)

Ticarette akışkanlığın sürdürülmesi için gerekli olan bu bölüm, Merkezi ve Merkezi Olmayan Borsalar (CEX ve DEX) arasında eşit olarak bölünerek GBTC’nin güçlü pazar varlığını ortaya koyar.

Topluluk Ödülleri (%10)

Bu tahsis, topluluğun katılımı ödüllendirmeye adanmıştır.

NEAR Protocol

Katman 1 blockchain ağı NEAR Protocol, son zamanlarda etkileyici bir yükseliş yaşadı ancak Bitcoin’deki geri çekilme bu varlığı da olumsuz etkiledi. Yazım sırasında, 7,32 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yaklaşan yapay zeka konferansının olumlu havasıyla birlikte, NEAR tokeni potansiyel olarak 9,11 dolarlık ikinci direnç seviyesini aşarak yeni zirvelere ulaşabilir. Ancak, bu ivmenin devam etmesi için NEAR’ın kısa vadeli olarak en yakın direnç seviyesini aşması gerekebilir. Bu yükseliş eğilimi konferans sonrası piyasa tepkisine bağlı olacaktır.

Olumlu nedenler olmasına rağmen, yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Herhangi bir gerileme durumunda NEAR’ın acil destek seviyelerine kadar geri çekilebilir. Ayrıca, NEAR’ın uzun vadeli eğilimi 100 günlük hareketli ortalama ile belirleni yor ve şu anda 3,54 dolar seviyesindedir, bu da düşüş eğilimi olduğunu gösteriyor. Bu da NEAR tokeninin riskli doğasının farkında olunması gerektiğini vurguluyor.

NEAR Protokolü, Bitcoin üzerinde olumlu etkiler yaratmak için Stacks ağına katılarak adımlar atmaktadır. NEAR, Stacks ağına İmzalayan olarak katılarak bu işbirliğini güçlendirecek ve yeni ekonomilerin büyümesine olanak sağlayacaktır.

Sonuç

Bitcoin, Green Bitcoin ve NEAR Protocol gibi çeşitli kripto para birimleri, farklı özellikleri ve potansiyelleriyle boğa koşullarında yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bitcoin’in volatilitesi ve piyasadaki belirsizliklere rağmen, uzun vadeli potansiyeli hâlâ güçlü görünüyor. NEAR Protocol, yapay zeka konferansıyla birlikte olumlu bir ivme kazanırken, Green Bitcoin çevreci bir yaklaşım benimseyerek dikkat çekiyor. Her üç varlık da kripto para piyasasında rakiplerini geride bırakmaya hazır görünüyor.

cryptopolitan


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin