featured

Bitcoin (BTC) fiyat analizi ve Bitcoin Minetrix fırsatı: Bulut madenciliğine yeni bir soluk

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC) fiyatı, istikrarlı olmaya devam ediyor. Yani BTC, bugün ne büyük bir düşüş ne de yükseliş kaydetti. Son 24 saat içinde nispeten değişmeyen fiyat, 35,140 dolar civarında konsolide oluyor. Son dalgalanmalara rağmen genel hissiyat hâlâ olumlu. Teknik göstergelerin çoğu boğaların üstünlüğünün devam ettiğine işaret ederken önümüzdeki günlerde yukarı yönlü bir hareket gelebilir.

RSI ve hareketli ortalamalardan gelen yükseliş sinyalleri, yaklaşmakta olan pozitif momentumun sinyallerini veriyor. BTC, yılın başından beri büyük düşüşlere maruz kalmıştı. Yeniden toparlanmasını dört gözle bekleyen yatırımcılar, bu son fiyat analizinden memnun olabilir.

Bitcoin (BTC) fiyat hareketi:

ABC hisse senedi piyasası farklı sinyallerle karışırken, piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatı bugün 35,000 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. BTC, 686 milyar dolarlık sabit piyasa değerine sahip. Ayrıca son 24 saatteki işlem hacmi de 13,72 milyar dolar olarak ölçüldü. Bu verilerin ışığında piyasadaki yerinin hâlâ oldukça sağlam olduğu söylenebilir. Şu andaki duraksamasını ise yeniden yükseliş için güç toplama dönemi olarak adlandırabiliriz. Çünkü, teknik göstergelerde herhangi bir düşüş işareti yok.

Bitcoin

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), 77 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasa liderinin şu anda aşırı alım bölgesinde işlem gördüğü anlamına gelmektedir. Ancak, mevcut piyasa analizleri bu göstergeyi şu anda nötr olarak değerlendiriyor. Yani, yatırımcılar ne aşırı alım ne de aşırı satış yapıyor.

BTC için kısa vadeli hareketli ortalamalar şu anda olumlu. 10 günlük Üssel Hareketli Ortalama (EMA) 34,571 dolar seviyesinde iken, Basit Hareketli Ortalama (SMA) ise 34,821 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da her ikisinin de mevcut fiyatın üzerinde olduğu anlamına gelmektedir.

Bu veriler, yakın zamanda yükseliş eğiliminin devam edebileceğine işaret etmektedir. Yatırımcıların da ilgisinin yüksek olmasıyla birlikte piyasa liderinin fiyatı önümüzdeki günlerde yukarı doğru harekete devam edebilir. Uzun vadeli 20 günlük EMA seviyesi ise mevcut fiyatın oldukça altında 33,263 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bulut madenciliğine yeni bir soluk: Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Kripto para piyasasında zamanla çok önemlidir. Doğru zamanda doğru işlemler yapmak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Ancak, piyasanın yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve her an her şeyin olabileceğini aklınızda tutmalısınız ve sadece riske atabileceğiniz kadar bir bütçe ayırmalısınız. Yüksek riske sahip olan bu ortamda, güvenilir ve yüksek potansiyelli bir proje bulmak zor olabilir. Eğer yenilikçi bir portföye sahipseniz şu anda ön satışta olan ve bulut madenciliğine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Kripto dünyasının çağdaş bir vizyonu olan Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini sıra dışı bir yöntemle ele alarak yatırımcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu platform, BTCMTX token’ları aracılığıyla yatırımcılara güvenli bir alan sunmanın yanı sıra kripto para ön satışlarını da dönüştürmeyi hedefliyor. Ön satış sırasında satına alınan bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip olan Bitcoin madenciliğine erişim sağlıyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

BTCMTX token’ları aynı zamanda borsalarda kolaylıkla alınıp satılabiliyor. Bu da yatırımcılara esneklik ve hareket kabiliyeti sunuyor. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği konusunda özgün bir bakış açısı sunarak sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Ayrıca bu yeni proje, geleneksel madencilik yöntemlerini de geride bırakıyor. Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeyle işleyen platform, bulut madenciliği kredileri kazandırıyor ve bu krediler Bitcoin Minetrix’te madenciliğe dönüştürülüyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Ön satış aşamasında olan proje, toplam arzının yaklaşık %70’ini bu aşamaya ayırdı. $BTCMTX token’ları, ilk aşama için oldukça çekici bir fiyat olan 0,011 dolardan satışa sunuldu. Siz de hemen geleceğin parlak projelerinden bir tanesi olabilecek Bitcoin Minetrix fırsatını erken dönemde değerlendirerek ön satışa katılabilirsiniz.

Bitcoin.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin