eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi
eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

Bitcoin fiyat analizi: BTC nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın başlarında, Bitcoin fiyat analizi yükseliş eğilimini gösteriyordu ve bu sabah fiyat 4.180 dolara kadar yükseldi, ancak düşüş bir anda BTC’nin 4.000 dolar ve 3.800 dolar ana desteklerini kırarak birden başladı. Şimdi, Bitcoin’de kalan tek büyük destek, Bitcoin fiyatının son iki haftadan itibaren dalgalanma gösterdiği 3.600 dolar seviyesi.

Bitcoin fiyat analizi

Direnç Seviyesi: 3850

Destek seviyeleri: 3.750 $, 3.700 $, 3.600 $

Bitcoin’in fiyatı 4.000 dolarlık temel destek seviyesinin altına inerek ikinci ana desteği olan 3.800 doların bile aşağısına düştü. Fiyat sürekli olarak düşüş gösterdiğinden, momentum oldukça negatif görünüyor. Ancak, Bitcoin’in 3.600 dolara gelme olasılığı oldukça düşük, çünkü birçok alıcı 3.700 ila 3.800 dolar aralığında yer alıyor ve bu durum fiyatların daha da düşmesini engelliyor.

Bu arada 3.000 dolar seviyesinde yeni bir direnç oluşuyor, bu da fiyatın 4.000 ABD dolarının üzerine çıkmasını engelleyebilir. Bitcoin büyük olasılıkla 3.700 ila 3.900 dolar arasında savaşacak, birkaç gün içinde yeniden büyümeye başlayacak. Bitcoin fiyatı yazım sırasında 3.826 dolardan işlem görüyor ve momentum düşüşe benziyor, ancak BTC halen 3.700 doların üzerinde önemli bir seviyede destek buluyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin