Bitcoin, Ethereum ve XRP fiyatındaki gelişmeler neye işaret ediyor?
Bitcoin, Ethereum ve XRP fiyatındaki gelişmeler neye işaret ediyor?

Bitcoin, Ethereum ve XRP fiyatındaki gelişmeler neye işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ana kripto para birimleri bu hafta büyüme kaydedebilir mi?

Yeni hafta başlangıcında, kripto para piyasası nötr bir seyir izliyor.

Top coins by CoinMarketCap

Bitcoin’de yeni yükselişler kapıda mı?

Bitcoin (BTC), bugün %1,20 artarak en çok kazananlardan biri oldu. Ancak, BTC fiyatı önemli seviyelerden uzak olduğu için hacim de düşüktür. Bu nedenle, yatay ticaretin devam ettiği görülüyor ve önümüzdeki birkaç gün için 28.000 ila 28.500 dolar gibi dar bir aralıkta yer alması muhtemeldir. Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 28.312 dolardan işlem görüyor.

BTC/USD chart by TradingView

Ethereum, Bitcoin’in yükselişini izliyor

Ethereum (ETH), son 24 saatte %0,70 artarak Bitcoin’in (BTC) yükselişini takip etti. Teknik açıdan Ethereum (ETH), Bitcoin’e (BTC) benzer şekilde işlem görüyor. Ancak, alıcılar lider altcoin olan Ethereum’u orta vadeli yükselişe döndürmek istiyorlarsa, fiyatı 1.880 doların üzerinde sabitlemeleri gerekiyor. Sadece bu durumda, fiyatın 1.960 dolarlık bölgeye yükselme şansı olacaktır. Ethereum, yazının yazıldığı sırada 1.855 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD chart by TradingView

XRP fiyatı neden yatay hareket ediyor?

XRP fiyatı, dünden bu yana neredeyse hiç değişmedi. XRP fiyatı, taraflardan hiçbirinin henüz inisiyatifi ele geçirememesi nedeniyle günlük zaman diliminde yatay bir seyir izlemeye devam ediyor. Düşen hacim de bunu teyit ediyor. Bu bağlamda, hafta sonuna kadar 0,49 ila 0,52 dolar bölgesinde devam eden konsolidasyon daha olası bir senaryo olarak görülüyor. XRP, yazının yazıldığı sırada 0,50462 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD chart by TradingView

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin