Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”
Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”

Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zycrypto analisti Jide Idowu’ya göre, bugün piyasadaki birçok uyku devinden biri olan Cardano (ADA) çok uzun bir süre uyudu. Analiste göre neredeyse piyasadaki birçok altcoin ölü.

Zycrypto analisti: “Güçlü altcoin ADA, bir ralli görebilir.”

Kripto para birimi 2018 Ocak ayında, borsada işlem görmeye başladığında 0,02 dolardan %5.650’lik bir kazanca işaret eden 1,15 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. Charles Hoskinson liderliğindeki kripto para birimi şimdi 0,03 dolardan işlem görerek neredeyse başlangıç ​​fiyatına düştü. Neyse ki Cardano sahipleri, kripto para biriminin birazcık sıçraması nedeniyle dün %4’lük bir kazanç sağladığı için biraz rahatlama gördü. Charles Hoskinson tarafından yapılan son bir yorum, projenin Cardano ürünlerini büyük zirvelere taşımak için yorulmadan çalıştığını gösteriyor.

CoinMarketCap tarafından sağlanan Cardano fiyat grafiği
CoinMarketCap tarafından sağlanan Cardano fiyat grafiği

Son gelişimeye neyin neden olduğunu bulmak zor olsa da ancak topluluk, son hareketin Cardano’nun son duyurusuna bağlanabileceğini düşünüyor. Cardano’nun ADA’sı ve uzun zamandır önemli bir haberi olmayan kripto para biriminin arkasındaki şirket olan IOHK yakın zamanda bir güncelleme yayınladı. Son güncellemesi, Cardano cüzdanı, platformu, Cardano araştırmacısı dahil olmak üzere projenin konumunu vurguladı. Bu güncelleme yatırımcıların proje için umutlarını canlandırdı. Bulgaristan’ın Filibe kentinde yapılan bir toplantıda Charles Hoskinson, Cardano’nun pazardaki en faydalı kripto para olmayı hedeflediğini belirtti. Bu nedenle Jide Idowu’ya göre ADA, Cardano olumlu gelişmelere imza atarken etkileyici bir hareket için hazırlanmış olabilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin