2019’da hangi kripto paralara yatırım yapmalı
2019’da hangi kripto paralara yatırım yapmalı

2019’da hangi kripto paralara yatırım yapmalı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok kripto para birimi, açık kaynak koduna dayanır; bu, yalnızca kod veya kripto para birimi işlevlerinde yapılan küçük değişikliklerle oluşturulabilecek olan mevcut bir kripto para birimini klonlamayı nispeten kolaylaştırır. Ama bazı kriptolar hem teknolojileri hem de projeleri ile diğerlerinden ayrılır. İşte 2019 diğer kriptolara fark atacak kripto paralar.

Litecoin, ZCash ve Dash

Litecoin, esas olarak Blockchain’e işlem eklemek için başka bir algoritma türünün kullanılması nedeniyle Bitcoin’den daha hızlı işlem sürelerine sahiptir. İnsanlar kriptolara yatırım yaparak çok para kazandılar ve kripto hakkında doğru kararı vererek bunu yapmaya devam etmek istiyorlar.

Bugün, ZCash, kripto para birimi piyasasında en son çıkan kripto para birimlerinden biridir, ancak diğer yeni kripto para birimleri ile karşılaştırıldığında kısa sürede çok iyi bir şekilde büyümüştür.

Dijital Cash (Dash) yatırım yapmak için en iyi kriptolardan bir diğeridir. Ödeme alanında getirdiği yenilikler ile şu anda benimsenmesi oldukça gelişmiştir. 2019’da piyasa kabulünün daha da artacağı tahmin edilmektedir.

kripto para volatilitesi

Zilliqa ve Polymath

Zilliqa, ölçeklendirilebilirliğin öncülerinden biriydi ve Blockchain ölçeğini arttırmak için Blockchain’e gölgelendirme teknolojileri ekledi. Kendi ağına da geçen Zilliqa 2019 için birçok yenilik vaat etmekte.

Polymath, ICO ve STO (Offering Security chips) arasındaki farkı belirleyen ilk kripto paralardan biridir. Bu alanda gösterdiği faaliyet bir çok kurumun işini kolaylaştırmaktadır. Kurumsal kabulün öncülüğünü yapan kripto para önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.

Ayrıca Overstock 2019’da Blockchain işine odaklanacak bir yol haritası var; Ravencoin’i Blockchain de menkul kıymet ihraç etmek için bir protokol olarak kullanmayı planlıyorlar.

BNB Token

Kripto dünyası 2019’da yeni yatırımcılar çekmeye devam ediyor. Çoğu insan kripto para birimine yatırım yapacak, bu da Binance tabanının günden güne büyümesi anlamına geliyor.

Hiç kuşkusuz, Binance o kadar iyi kurulur ki, kripto para birimi işlemcileri için ilk çağrı limanıdır ve insanların Binance’e olan güvenleri nedeniyle, BNB tokeni piyasadaki en çok işlem gören paralardan biridir. Zaten kripto piyasasını yakından takip edenler BNB’nin yukarı doğru istikrarlı yapısını bilirler.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin