Bitcoin ETF 2019 yılına kadar gelmeyebilir.
Bitcoin ETF 2019 yılına kadar gelmeyebilir.

Kanadalı bir şirketin raporuna göre Bitcoin ETF 2019’a kadar gelmeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası bir Bitcoin ETF olasılığı için heyecan duymaya devam ediyor. Birçoğunun yakında gerçekleşeciğini düşündüğü bu gelişmeye dair beklenti sürerken, Kanada’da bulunan bir varlık yönetimi şirketi tarafından sunulan rapor olasılığı hayli düşürdü.

Bitcoin ETF 2019’a kadar gelmeyebilir

Varlık yönetimi firması Canaccord Genuity’nin üç aylık raporuna göre, uzun zamandır yayımlanması beklenen Bitcoin ETF, 2019’a kadar gelmeyecek.

Bitcoin ETF’nin kripto piyasası üzerindeki olası etkileri heyecanla bekleniyor ve aslında etrafında dönen söylentiler, şimdiden spekülasyon ve büyük piyasa dalgalanmalarına yol açtı.

SEC’in kararı çok önemli

Bazı yorumcular konuya iyimser bir şekilde yaklaşsalar da Canaccord Genuity, SEC’in kararlarının, önümüzdeki Mart ayında müzakere sürecini uzatacak kadar etkili olacağını düşünüyor. SEC bu ayın başlarında bir ETF’yi onaylarken, SEC onayı konusundaki kararsızlık sektörü etkisi altına almış durumda.

Raporda ayrıca, kripto saklama hizmetlerinin oluşturulmasındaki son gelişmelere de dikkat çekiliyor ve ICO pazarının bu Haziran ayında rekor bir çeyrek geçirdiğinden söz ediliyor. Bu yüzden ETF daha fazla gecikme görse bile, kripto ekosisteminde kesinlikle çok fazla heyecan verici gelişme olduğu aşikar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Çinli Blockchain araştırmacıları akıllı grid platformu geliştiriyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin