Amazon Web Servisleri ve Microsoft'un eski çalışanı Tim Wagner şimdi Coinbase'de
Amazon Web Servisleri ve Microsoft'un eski çalışanı Tim Wagner şimdi Coinbase'de

Amazon Web Servisleri ve Microsoft’un eski çalışanı Tim Wagner şimdi Coinbase’de

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemlerde açıklayacakları 37 yeni kripto para listelemeleri ile heyecan yaratan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, bloglarında eski Amazon Web Servisleri (AWS) ve Microsoft çalışanı Tim Wagner’ı mühendislik bölümünün başkan yardımcısı (vp of engineering) olarak işe aldı. Bundan sonra mühendislik birimleri Wagner’ın liderliğinde devam edecek.

Yeni yetenekler aranıyor

Coinbase’den önce Wagner, Amazon Web Servisleri’nde farklı pozisyonlarda beş yıldan fazla bir süre genel müdür (GM) olarak çalıştı. Microsoft’da ise Visual Studio Ultimate yazılımının geliştirme müdürü olarak görev yaptı.

“Coinbase’in dünya için açık bir finansal sistem oluşturma misyonunun merkezi” artık Wagner’ın ellerinde. En güvenli, açık ve erişilebilir finans sistemi kurmayı amaçlayan Wagner, aynı zamanda LinkedIn profiline göre San Francisco, New York ve Chicago’daki yetenekli insanları işe alarak ekibin genişletilmesinden sorumlu olacak. Bu yeteneklerden birinin siz olmaması için bir neden yok, gözünüzü dört açın derim.

Güçlü bir takımla yola devam ediyorlar

San Francisco temelli Coinbase son dönemlerde yönetim takımlarını güçlendirdi. Daha önce Facebook ve Twitter gibi büyük mecralarda görev almış Rachel Horowitz’i ve Wall Street’de görev alan Jeff Horowitz’i de işe aldığını duyurmuştu.

Yepyeni yönetim takımıyla yoluna çok daha güçlü devam edecek olan Coinbase, kendilerini geliştirme açısından büyük yollar katetti. Geliştirdikleri teknolojilerin arkasında böyle sağlam ekipler oldukça attıkları başarıların daha çok başlarında olduklarını söyleyebiliriz.

blog.coinbase

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin