Bitcoin eleştirmeni hizaya geldi: “Bitcoin bu yüzden 55 bin dolar olacak.”
Piyasa analisti: “Bitcoin fiyatı gelecekte yüksek seviyelere çıkacak.”

Bitcoin eleştirmeni hizaya geldi: “Bitcoin bu yüzden 55 bin dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi alanı değişiyor, bir zamanlar kripto karşıtı olduğu bilinen insanlar da bu değişime ayak uyduruyor. Mesela endüstride, Bitcoin’e karşı ayı duyguları ile bilinen popüler bir figür olan Joe Kernen’in en son yorumları bu değişimin en büyük örneği. CNBC’nin Squawk Box programında Kernen, Bitcoin’in halving olayının ardından 55.000 dolara ulaşmasını öngördü.

Bitcoin arz ve talep prensiplerine uyuyor

Bitcoin halving’in Mayıs 2020’de gerçekleşmesi bekleniyor. Etkinlik madencilik ödüllerini mevcut 12.5 BTC’den blok başına 6.5 BTC‘ye düşürecek. Halving geçmişte BTC tedarikinde kıtlık oluşturdu ve fiyatları yükseltti. Kernen’e göre, bu kıtlık Bitcoin için daha yüksek bir talebe yol açacak. Kernen, Bitcoin’in tıpkı altın ve gümüş gibi değerli metallerin arz ve talep prensiplerine uygun olduğunu düşünüyor.

Bu nedenle halving, Bitcoin dalgalanmalarını 2012 ve 2016’daki gibi hiç yaşanmamış olan yeni zirvelere aktaracağı düşünülüyor. Birçok analist Bitcoin’in konsolidasyon aşamasında devam edeceğine, ancak halving ile yeni bir dalgalanmaya gireceğine inanıyor. Halving’ten sonra Bitcoin’in, Kernen’in 55.000 dolarlık tahminine hatta, Morgan Creek Digital Assets’in kurucu ortağı Anthony Pompiano’nun 100.000 dolarlık tahmin seviyesine parabolik yükseliş göstermesi muhtemel gözüküyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin