Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.”
Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.”

Bitcoin ekonomisti patlayıcı tahminiyle geliyor: “Bitcoin Altın Standardı’nı yeniden icat edebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) mevcut ekonomik sistemi, önemli bir Bitcoin ekonomisti olan Dr. Saifedean Ammous’ın önerdiği gibi, günümüzde en çok tercih edilen parasal bir model olan Altın Standardı’nı yansıtmak için yeniden icat edebilir.

“Bitcoin kapitalizmin eski, katkısız versiyonuna dönmemizi sağlayacak.”

Bu olağanüstü tahmin Dr. Saifedean Ammous tarafından yapıldı. Ekonomist Bitcoin ve Altın Standardı üzerine bir makale yazdı. Dr. Saifedean Ammous Lübnan Amerikan Üniversitesi’nde iktisat profesörü ve Columbia Üniversitesi’nde Kapitalizm ve Toplum Merkezi’nin bir üyesi. Dr. Ammous, yakın tarihte verdiği bir demeçte, Bitcoin teknolojisinin, “18. yüzyılın sonlarından ve 19. yüzyılın başlarından beri insanlık tarihinin en dönüştürücü ve yenilikçi döneminden” sorumlu olan Gold Standard’ının yeniden oluşturulmasına izin verdiğini söyledi.

Dünya, “Altın Kapitalizm Dönemi” adı verilen dönemde ekonomiste göre hiç gelişmedi. Bitcoin, bir gün “kapitalizmin eski, katkısız versiyonuna” dönmemizi sağlayacak. Dr. Ammous’a göre lider kripto para birimi insanlara şişirilemeyecek yeni ve sert bir para sunacak. Ayrıca Bitcoin’in “ekonomik gerçekliği” insanların onu doğal olarak benimsemesini sağlıyor.

Bitcoin (BTC) 24 saatte ortalama 8 milyar dolar aktarım yapıyor

Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.”

Dr. Ammous konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin teknolojisi, Altın Standardı’nın hükumetler tarafından kontrol edilmesi ve durdurulması için çok daha zor olan bir ekonomik sistemin yeniden oluşturulmasına izin veriyor. Kurumları ikna etmeye çalışmıyorum ve ikna olmalarına aldırmıyorum. Bitcoin satmaya gelmedim. Onu bir fenomen olarak inceleyen ve tüm etkilerini anlamaya çalışan bir ekonomistim.

Ekonomist Bitcoin’in ekonomik teşvik sistemine katkılarını anlatıyor. Dr. Ammous konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor.

Bitcoin’in ekonomik teşvik sistemi, geçtiğimiz on yılda sahip olduğu gibi çalışmaya ve hayatta kalmaya devam ederse, ana akım finans kurumlarının ne düşündüğü önemli değil -kimsenin ne düşündüğü önemli değil- sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.

Dr. Ammous’ın yorumları, Bitcoin fiyatı düşüşteyken bile paraya olan güveni gösteriyor

Dr. Ammous’ın yorumları, BTC’nin fiyatında kayda değer bir düşüş yaşadığı döneme denk geliyor. Kripto paranın Ekim 2017’den bu yana en düşük seviyesine ulaştı. Çöküşe rağmen, birçok yorumcu bir fiyat geri dönüşü ve pazar dönüşü olacağını bekliyor. Blockstream’in kurucu ortağı Adam Back, BTC’nin “önümüzdeki yıllarda” değerde bir meteorik yükseliş yaşayacağını söyleyerek patlayıcı bir fiyat eğilimi tahminini paylaştı. Adam Back konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Şahsen önümüzdeki yıllarda makul olan 250 bin dolar-500 bin dolar seviyelerinde Bitcoin’i düşünebilirim.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin