Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.”
Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin sadece ekonomik bir gerçekliğe inanan insanları harekete geçirir.”

Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin patlayacak! Tüm piyasaları fethedecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ekonomisti Dr. Saifedean Ammous, Bitcoin’in şimdiye kadar çıkarılan en zor para, olduğunu ve mevcut fiat para birimleri üzerinde zafere ulaşacağını belirtiyor. Ayrıca ekonomist iddialarını sonlu arzın zamanla her zaman daha iyi bir “değer deposu” olacağı anlamına geldiğini belirterek güçlendiriyor.

Bitcoin ekonomisti: “Bitcoin istediğin oyuncak değil, ihtiyacın olan ilaç.”

Dünyanın önde gelen kripto para birimi, toplam 21 milyon bireysel kripto parayla sınırlı. “Madenciler” bu kesin Bitcoin sayısını ortaya çıkardığında, gezegenin arz fazlası tükenecek. Dr. Ammous, sabit tedarikin BTC’nin “on yıl içinde değerinin yaklaşık 700 milyon dolar kadar değer kazanmasının” nasıl olduğunu açıkladığını ileri sürüyor. Dr. Ammous, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin istediğin oyuncak değil, ihtiyacın olan ilaç. Bitcoin isteğe bağlı değil. Aramızda kalmak için burada. Diğer her parayı yarışta yeniyor. Çünkü kaynağı tam olarak ayarlandı.

Yazım sırasında, Blockchain.com’a göre dolaşımdaki toplam Bitcoin sayısı 17.374.775. Dolaşımdaki kripto paraların sayısı arttıkça, Dr Ammous’a göre kripto para birimi “daha ​​sert” bir varlık haline gelir ve bu da onu daha iyi bir değer deposu haline getirir. Dr. Amig, BTC’nin “parasal bir mal” haline geldiğini, çünkü değerinin “üreten ve sattığı insanlar tarafından tamamen belirlendiğini” söylüyorlar.

9 Kasım Bitcoin

Dr. Saifedean Ammous, Bitcoin’in fiyatındaki meteorik yükselişin nedenini açıklıyor

Ekonomist, nesnelerin fiziksel özelliklerinin Bitcoin’in parasal bir rol kazanmasında artık önemli olmadığını ekliyor. Dr Ammous, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin, “ekonomik teşviklerin tüm fethetme juggernaut’larıdır” çünkü -geleneksel fiat para birimlerinin aksine- arzları yıldan yıla arttıkça, değeri yükselir.

Bitcoin’in fiyatındaki meteorik yükselişin nedeni, arz artış hızının çok düşük olmasından kaynaklanıyor. Bitcoin’in arz büyüme oranı, yaklaşık yüzde beş olma eğiliminde olan çoğu fiat para birimine kıyasla, yazım sırasındaki kabaca yüzde bir oranında. Ancak, Dr Ammous’un olumlu tahminlerine rağmen, varlık kısa bir zaman zarfında değerinde büyük dalgalanmalar yaşadığından, son bir yılda Bitcoin’in fiyatı oldukça volatil.

Dr. Saifedean Ammous: “Bitcoin bize dünya çapında yeni ve merkezi olmayan bir bankacılık sistemi sunacak.”

Hazine Komitesi başkanı Nicky Morgan, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, kripto varlıklarının vahşi batı endüstrisinde var. Bu kuralsız endüstri, yatırımcıları çok sayıda riskle karşı karşıya bırakıyor. Hazine Komitesi, düzenlemenin uygulamaya konması gerektiğine inanıyor.

Dr Ammous’a göre, BTC’nin parasal teşviklerinin “ekonomik gerçekliği” sanal varlığın bir gün küresel sistemleri tanımlayacağı anlamına gelir. Çünkü kurumlar kaçınılmaz olarak modern çağa uygun dinamik bir mali bakım için haykırırlar. Dr Ammous, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin bize dünya çapında yeni ve merkezi olmayan bir bankacılık sistemi sunacak.

BitcoinNicky Morgan: “Kripto paraların ‘vahşi batı’ endüstrisinde faaliyet gösteriyor.”

Lübnan Amerikan Üniversitesi’ndeki bir  iktisat profesörü, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin kolay olan değerlerin depoları gibi fiat para birimleri gibi artacak ve “zor para” gelişecek.

Nicky Morgan, kripto paraların ‘vahşi batı’ endüstrisinde faaliyet gösterdiğini söylüyor ve konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Zenginlik, en zor paraya sahip olanların elinde doğal olarak yoğunlaşacak. Konu şudur: Bitcoin, tasarımı ve para politikası açısından çok eşsiz bir özelliğe sahip ki bu, arzının talebe tamamen yanıt vermediği ilk parasal varlık. Bir şeyi para olarak kullanmaya değer kılan şey, bir zamanlar insanların servetini bir yere koyması ve onu bir değer deposu olarak kullanmaya başlaması, başkalarının arzını arttırması ve fiyatı düşürmesi ve daha fazlasını yapması çok zor.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin