bitcoin
2 Ay önce bu yeni Bitcoin parabolik yükseliş trendini de tahmin etmişti

Bitcoin düşüşü önemli kripto para borsalarında büyük farklar ile gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son birkaç haftadır sağlam bir yukarı yönlü seyir izliyordu. Ve bu yükseliş trendi boyunca fiyatı 4.000 dolar seviyelerinden 8.000 dolara kadar yükseldi. Bununla birlikte, başlayan düzeltme hareketi neticesinde Bitcoin’in dolar karşısında çeşitli borsalarda farklı fiyatlara düştüğü görüldü. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise BTC’nin Bitstamp kripto para borsasında 6.200 dolara kadar düşmesiydi.

En büyük düşüş Bitstamp borsasında görüldü

Diğer borsalara kıyasla en büyük düşüşü gören Bitstamp’da BTC, saatlik mumda 7.800 dolardan 6.200 dolara hızlı bir şekilde düştü. Bu düşüş özellikle diğer önemli kripto para borsalarının çok altında bir değerdi.

Binance’da sadece 7.000 dolara kadar düştü

Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip kripto borsası Binance’da ise Bitcoin’in sadece 800 dolarlık bir fark ile 7.000 dolara kadar düştü.

Diğer önemli borsalarda görülen dip fiyatlar ise şöyle gerçekleşti; Bitmex: 6380, Bitstamp: 6178, Gemini: 6630, Binance: 7000, Coinbase: 6600 ve Bitfinex: 6999 dolar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin