Kripto para Borsası Poloniex
Poloniex bu 9 kripto parayı menkul kıymet olabilir endişesi ile liste dışı bırakıyor

Poloniex bu 9 kripto parayı menkul kıymet olabilir endişesi ile liste dışı bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli kripto para borsalarından Poloniex artık ABD merkezli işlemciler için 9 kripto parayı desteklemeyecek. Medium iletisine göre, liste dışı bırakılmalarının nedeni, bu projelerin için düzenleyici belgelerin bulunmamasından dolayı, menkul kıymet olarak görülebilme riski.

Poloniex’in delist edeceği tokenler arasında önemli kripto paralarda var

Büyük ödeme işlemleri sağlayıcısı Circle tarafından Şubat 2018’de satın alınan Poloniex’in liste dışı bıraktığı kripto paralar şunlar; Ardor (ARDR), Bytecoin (BCN), Decred (DCR), GameCredits (GAME), Gas ( GAS), Lisk (LSK), Nxt (NXT), Omni (OMNI) ve Augur (REP).

Karar görünüşe göre düzenleyicilerin rehberliğinden sonra alındı. Circle, kripto varlıklarının daha geleneksel varlık türlerine göre farklı şekilde ele alınması için aktif olarak çalıyor.

Poloniex Borsasından yapılan açıklama ise şu yönde:

Bugünün eylemi ABD pazarındaki düzenleyici belirsizliğin bir sonucudur. Özellikle, ABD düzenleyicilerinin bu varlıkları menkul kıymetler olarak görüp görmeyeceklerinden emin olmak mümkün değil. Bu seçimin müşterilerimiz ve kripto topluluğu için ne kadar sinir bozucu olduğunu anlıyoruz.

ABD müşterilerinin 29 Mayıs’a kadar işlemlerini tamamlamaları ve bu kripto paralardaki tüm pozisyonları kapatmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Poloniex bu tokenlerin pazarlarını 16.00’da (UTC) kapatıyor. Ancak kullanıcılar görünüşe göre liste dışı bırakınla kripto paraları belirlenen tarihe kadar çekebilecekler.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin