Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

Bitcoin düşük volatilite rejimine girdi: BTC fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC volatilitesiyle ilgili bitmeyen sorular ve şüpheler, Skew Markets’in verdiği verilerden çok uzak gözüküyor. Kripto para, %5’lik bir aralıkta arka arkaya 131 gün kaydetti ve 2018’den beri ilk kez düşük volatilite rejimine girdi.

Düşük volatilite rejimleri, önümüzdeki günlerde her iki tarafa doğru da büyük bir hareket olabileceğini gösteriyor. Bazı analistler halving’e aylar kala 5.000 dolara dek düşüş görülebileceğini düşünüyor.

Haftalık tablolara baktığımızda, BTC / USD fiyatı, grafik göstergeleri yaklaşmakta olan bir ayı piyasasına işaret ettiğinden, 5.000 dolarlık bölgeye düşüşe işaret ediyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin