featured

Bitcoin düşerken bu 2 altcoin haftaya yükseliş hareketi ile başladı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin bu haftaya oldukça düşük seviyelerden işlem görmeye başladı. Ancak bu 2 altcoin yeni haftaya oldukça iyi başladı.

WAVES, kripto para birimleri iyileşme hareketleri için mücadele ederken bir kez daha haftaya iyi bir giriş yaptı. Hafta sonunun kırmızı dalgası tamamen kaybolmasa da, FLOW da yeni haftaya yükseliş ile başladı.

WAVES

Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan WAVES, bu süreçte uzun vadeli direnç seviyesini kırarak yeni haftaya başlarken üst üste ikinci seansta yükseldi.

WAVES için bugünkü fiyat hareketi, uzun vadeli bir direnç noktası olan 19,55 dolar seviyesini kırdığını ve böylece 3 ayın en yüksek seviyesine yükseldiğini gördü.

altcoin WAVES grafik

Bu yazının yazıldığı sırada WAVES son 24 saat içinde %17,2 oranında değer kazandı. Bu yükseliş hareketinin sonucunda 4 Aralık tarihinden bu yana en yüksek seviyesi olan 21,86 dolara kadar yükseldi.

WAVES, 23,00 dolarlık başka bir tavan seviyeye yaklaşmış oldu. Ayrıca, 14 günlük RSI değeri de aşırı alım bölgesinin üzerinde gezinmeye devam etti.

RSI, dün 72 endeksinde iken şu anda 78,4 civarında bulunuyor. Bu da kripto para piyasasının kripto rekor seviyelere tırmandığı ağustos ayından bu yana en yüksek seviye.

Altcoin’in çok fazla kazanç elde etmesine rağmen, bunun hafta boyunca devam edeceğine inanmak oldukça zor. Üstelik piyasa lideri Bitcoin’in mevcut seviyeleri göz önüne alındığında yükseliş çok düşük bir ihtimal olarak kalıyor.

FLOW

Bir diğer değer kazanan altcoin olan FLOW, WAVES kadar fazla değer kazanmasa da haftaya toparlanma hareketleri ile başladı.

FLOW, pazartesi günü 5,45 dolarda bulunan destek noktasından bir yükseliş hareketi başlattı ve bugünkü işlem seansında 5,91 dolara kadar ulaştı.

Bu hareket, 41,30 endeksinde bulunan 14 günlük RSI için bir taban oluşturdu ve boğaların bugün piyasaya yeniden girmesi için temel oluşturdu.

Grafiğe bakıldığında, RSI göstergesi şimdi 45,06 seviyesinde seyrediyor. Ayrıca 10 ve 25 günlük hareketli ortalamalar yukarı yönlü bir kesişme için ayarlanmış olarak gözüküyor.

Eğer bu ihtimal gerçekleşirse, muhtemelen piyasaya girmiş olan boğalar için bir sonraki hedef 6,90 dolar seviyesi olacaktır.

Ancak daha önce de belirtildiği gibi Bitcoin’in düşük seviyelerde işlem görmesi ve düşüşe devam etmesi altcoin’leri nasıl etkileyecek bilinmiyor.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin