featured

Bitcoin fiyatı durgunlaşırken yeni fırsatlar doğuyor: Bitcoin Minetrix ile bulut madenciliğinde bir devrim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisi, piyasa lideri olan Bitcoin’in sürekli olarak yana doğru hareket etmesi nedeniyle soğuk bir hafta sonu geçirdi. Bunun sonucunda da kripto para hacminde de bir düşüş yaşadı. Lider Bitcoin’in fiyatı, son yükseliş hareketi sırasında birden fazla kritik seviyeyi aşmayı başarmıştı. Bu olumlu hareketin ardından yatırımcılar ve analistler fiyatın yeniden 40,000 doların üzerine çıkma potansiyeline sahip olduğuna inanmaya başladı. Sonuç olarak, boğaların güç kazanmasıyla, Bitcoin önderliğinde kripto piyasası yeşil günler geçirdi.

Bitcoin Minetrix

Kripto para piyasasında zamanlama çok önemlidir. Büyük fırsatları erken dönemde yakalamak maksimum kârı elde etmenize olanak sağlayabilir. Bu bağlamda bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren Bitcoin Minetrix projesine göz atmak isteyebilirsiniz.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Bitcoin Minetrix projesi, kripto para piyasasına çığır açan bir bulut madenciliği konsepti sunarak yatırımcıların hayatını kolaylaştırıyor. Bu platform, deneyimli ekibi sayesinde sıra dışı bir şekilde tasarlanmış ve güvenilir bir projedir. Şu anda ön satış aşamasında olan BTCMTX token’ları, bireysel yatırımcılara portföylerini yüksek potansiyelli projeler ile şekillendirme fırsatı yaratıyor.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Aynı zamanda, BTCMTX token’ları kolayca alınıp satılabilir bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle, yatırımcılara daha fazla esneklik sağlıyor.

Bitcoin fiyatı en son 2 Mayıs 2022’de 35,000 doların üzerine çıkabilmişti. Bu tarihin ardından piyasada dalgalanmalar başladı ve genel olarak kararsız bir tutum sergilendi. Son yükseliş sırasında BTC, bu kritik direnç noktasını kırmayı başardı. Ancak üzerinde çok uzun süre tutunamadı ve yeniden küçük bir geri çekilme yaşandı. Bu geri çekilmenin yatırımcıların hayal kırıklığı yaşamasına sebep olmasına rağmen hâlâ umutların yüksek olduğu görülüyor.

Piyasa liderinin fiyatının kısa bir süre kritik bir aralıkta konsolide olmasının ardından grafikteki golden cross sonucunda yeni bir fiyat artışı kaydetti.

BTC fiyatı daha sonra bir hafta sonu boyunca 28,088 dolar ile 28,671 dolar arasında kapalı bir alanda işlem gördü. Ardından piyasa ivme kazandı ve 30,000 dolarda bulunan kilit direnç noktasını kırmayı başardı.

Bu kritik direnç noktasının kırılmasının ardından fiyat yükselmeye devam etti ve sırasıyla 30,396 dolar ve 33,409 dolar seviyelerinde bulunan seviyeleri geçti. Daha sonraki hedef ise 35,000 dolarda bulunan temel direnç noktasıydı. Bitcoin’in bu seviyeyi de kırmak için hamle yapmasına rağmen ayılar kontrolü ele aldı ve bir reddediliş geldi. O zamandan beri ise piyasa liderinin fiyatı yatay işlem görüyor.

Büyük fiyat artışı ayılar kontörlü ele kalana kadar bir hafta boyunca devam etti. Bu süre içinde ise değeri %16’nın üzerinde bir artış kaydetti.

Teknik göstergelerden MACD, bir haftadan uzun süredir kırmızı histogramda sürekli bir düşüş sergiliyor. Bu da piyasa üzerindeki düşüş eğiliminin zayıfladığının bir göstergesidir. Ayrıca ortalamalar yakında yükseliş eğiliminin yeniden başlama olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Yani, önümüzdeki günlerde fiyat artışı yeniden ivme kazanabilir.

Bitcoin (BTC) fiyatı artmaya devam edecek mi?

Eğer boğalar fiyatı 35,000 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı başarabilirse BTC fiyatı yeniden net olarak yükselişe başlayacaktır. Bu durumda sıradaki hedef 35,510 dolarda bulunan direnç noktasını kırmak olacaktır. Eğer bu hedefi gerçekleştirebilir ve üzerinde bir kapanış yapabilirse önümüzdeki haftalarda 36,242 dolar seviyesi test edilebilir.

Ancak, yatırımcılar düşüş ihtimaline karşı da hazırlıklı olmalıdır. Çünkü, eğer ayılar boğaları alt ederse trend tersine dönebilir. Bu durumda da BTC fiyatı ivme kaybedecek ve 33,409 dolarda bulunan destek noktasını test etmeye hazırlanacaktır.

Üstelik ayılar piyasaya hâkim olmaya devam ederse piyasa lideri güçlü bir düşüş trendine teslim olmak zorunda kalacaktır. Sonuç olarak, boğaların düşüşü durduramaması durumunda BTC, önümüzdeki dönemde 30,396 dolarda bulunan destek noktasını test edebilir.

Bulut madenciliğinde yenilikçi bir kripto projesi: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgünlük ve güvenilirlik getirerek yatırımcılara yeni bir perspektif sunuyor. Yüksek potansiyele sahip olan bu proje şu anda ön satış aşamasında. Bu proje sayesinde yatırımcılar, geleneksel madenciliğin getirmiş olduğu zorluklardan kurtulurlar. Merkeziyetsiz olan proje, güvenilir olması ile öne çıkmaktadır.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Şu anda ön satış sürecinde olan bu proje, toplam arzının %70’ini, yani yaklaşık 2,8 milyarını, bu aşamaya ayırdı. BTCMTX token’ları ilk aşamada oldukça çekici bir fiyatla, 0,011 dolardan satışa sunuldu. Şimdi, bu yeni ve gelecek vadeden projenin erken bir destekçisi olarak, yeni fırsatları kaçırmadan hemen adım atabilirsiniz.

Hemen Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin