Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor
Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor

Bitcoin durakladı! Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 17 Ağustos 2020’de 12,400 doların üstünü görerek 2020 yılının rekorunu kırdı. 12,400 reddini yedikten sonra Bitcoin fiyatlarında düzeltme yaşandı ve BTC 12 bin dolarlık desteğini kaybetti. Bitcoin boğaları 11,500 hattını korumaya çalışıyor.

Bitcoin fiyatlarındaki duraklamadan altcoinler ciddi biçimde etkilendi. Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor.

Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor!

Ethereum 400 dolarlık desteğini kaybetti. Benzer şekilde XRP de 30 cent’lik desteği kaybetti. 18 Ağustos’a kıyasla toplam kripto para piyasaları değeri, yaklaşık 30 milyar dolar eridi. Aşağıdaki şekilde yazının kaleme alındığı saatte kripto para piyasalarında genel görünümü görüyoruz.

Son günlerde ciddi değer artışı yaşayan ve piyasa hacmi düşük olan kripto paralarda çift basamaklı oranlarda düzeltme yaşanıyor. Bu kripto paralar arasında Swipe, Just, ThorChain, 0x, Kava ve Band Protocol dikkat çekiyor.

Sizce Bu Bitcoin anketi doğru mu? Şaşırtan Bitcoin fanatizmi!

Bitcoin’deki durağanlığa karşın altcoin fiyatlarındaki değer kaybı Bitcoin’in piyasa hakimiyet oranlarının tekrardan artmaya başlamasına neden oldu. CoinMarkerCap verilerine göre %58 bandına gerileyen hakimiyet oranı tekrardan %59’un üstüne çıktı ve %59.5 civarında.

Başta Ethereum ve Ripple olmak üzere altcoinler büyük çoğunlukla Bitcoin karşısında değer kaybediyor.

Altcoinlerde 20 Temmuz’dan beri ciddi değer artışı yaşanıyordu. Kripto para piyasalarında düzeltme bir süredir analistler tarafından dillendiriliyordu.

Cryptopotato.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin