bitcoin dollar
Airdrop'un yeni trendi Bitcoin dollar

Bitcoin Dollar Airdrop’un yeni trendi olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir proje olan Bitcoin Dollar, hard fork (çatallanma) ile uğraşmadan, topluluğu hazır bir airdrop olarak cezbediyor.

Bitcoin hard forku (çatallanma) bitmiş olabilir. Fakat airdroplar, yeni ve büyük projeler olarak piyasada oldukça ilgi görüyor. Öyleyse, özünde Ethereum temelli bir token olan yeni bir varlık Bitcoin Dolar’ın (BTDOLL) ününü bir airdrop şeklinde yayması şaşırtıcı olmayacak.

btdollar

Airdrop‘un ötesinde, yeni BTDOLL varlıkları minimum 0.01 ETH yatırımıyla borsalarda satıldı. Ve airdrop haberleri kripto para piyasasında son hızla yayılıyor gibi görünüyor.

Şimdilik, Bitcoin Dollar için büyük iddialar bulunmuyor.  Sadece varlığın mümkün olduğunca çok borsada yer alması ve potansiyel olarak kazanç elde etme girişimlerine şahit oluyoruz. BTDOLL, 8 $ civarında bir piyasa fiyatı ile yaklaşık 0.07 BTC’lik düşük hacimlerde Yobit üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin Dollar ’ın olumsuz yönleri

BTDOLL’un fiyat yapısı, Ethereum satın alımlarında bir gariplik gösteriyor. Bu durum ise proje için bir olumsuzluk arz ediyor. 500 BTDOLL’u 0,01 ETH’ye satın alınırken, 0,1 ETH gönderimi yapıldığında 5000 BTDOLL yerine 3000 BTDOLL alınır. Aynı durum büyük alımlarda da geçerlidir. 0,5 ETH alınıp gönderildiğinde 15.000 BTDOLL yerine 10.000 BTDOLL gönderilebilir.

Topluluk, varlığın başka bir borsada listelenmesi için bir anket başlattı. Ancak bu büyük bir bilinmeyen olarak görülüyor. BTDOLL ile ilgili en iyi şey, bazı durumlarda Airdrop’da ücretsiz olarak edinilebilmesidir. Yine de Binance, Poloniex, Kucoin veya Coinexchange’de listeye girmesi bu varlık için zaman alabilir.

Kötü dilbilgisi aynı zamanda çabuk kazanımların ötesinde bilinmeyen bir amaç ile aceleyle bir araya getirilen bir projenin anlatı işaretlerinden biridir. Bitcoin Doları projesi 30 Aralık 2017’den beri devam ediyor. Ancak bugünlerde airdrop ve erken satın alma programının en aktif aşaması gerçekleşiyor.

Bitcoin markalı airdroplar

Bitcoin, zaten Airdrop’da Bitcoin Token ve Bitcoin Silver adlı kopyalarla ERC-20 varlıkları biçiminde bulunuyor.  Aslında, Bitcoin Token yağmur gibi yağmaya hazırlanıyor:

 

Bir başka proje olan ETB temelli bir simge Ebitcoin, 17 Mart’a kadar bir airdrop projesi olarak bulunuyor. Yeni varlıkların çoğalması yeni gelenlerin tüm coinleri almak için acele etmeyeceği anlamına geliyor.  Dolayısıyla  airdrop topluluğu büyütmek ve yeni bir ticaret ekosistemi oluşturmak için çalışıyor. Bu  yüzden bir airdrop varlığı en azından bir miktar fiyat keşif mekanizması görevi görüyor. Ancak Bitcoin ile ilgili airdroplar, Bitcoin’in markası ve etkisinden yararlanmak için onu bir yol olarak görüyorlar.

cryptovest

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin