Shopping Cart Elite ile Bitcoin Diamond (BCD) e-ticaret sitesi açtı
Shopping Cart Elite ile Bitcoin Diamond (BCD) e-ticaret sitesi açtı

Bitcoin Diamond (BCD) kendi pazarını kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı için genel olarak kasvetli bir günde, Bitcoin Diamond (BCD) yaklaşık yüzde 40’lık bir artış gördü. Orijinal Bitcoin hard forku olmasına rağmen, daha az bilinen kripto para, kısa süre önce başlatılan BCD Bazaar ile kripto yatırımcılarının dikkatini çekti.

Shopping Cart Elite ile Bitcoin Diamond (BCD) e-ticaret sitesi açtı

Bitcoin Diamond Ağustos ayı başında, e-ticaret çözümlerinde pazar lideri olan Shopping Cart Elite ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu stratejik ortaklık, ortak bir girişim olan BCD Bazaar adında alışveriş sitesiyle vücut buldu. BCD Bazaar, kripto para biriminde özel ödemeleri kabul eden ilk online mağaza. Dünyanın her yerinden kullanıcılar, Bitcoin Diamond (BCD) veya Bitcoin (BTC) kullanarak, Samsung ve Apple gibi büyük markaların ürünleri de dahil olmak üzere her türlü ürünü satın alabilecekler.

Birkaç gün önce BCD Bazaar’ın lansmanının BCD’nin fiyatı üzerinde çok az etkisi oldu, ancak bugün neredeyse yüzde 50’lik bir artış görüldü. Bu fiyat hareketinin çoğu, her biri yaklaşık yüzde 30’luk iki ayrı saat uzunluğunda düşük hacimle meydana geldi.

Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği
Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği

Yatırımcılar BCD’in pump ve dump coini olduğunu düşünüyor

Bitcoin Diamond için son zamanlardaki büyük kazanımlar, Temmuz sonunda, HitBTC’de listelenmesinden kısa bir süre sonra oldu. Ancak, bir pump ve dump coini olduğuna dair olası bir şüphe var. Bu durumda, BCD Bazaar’ın lansmanı ile BCD rallisi arasındaki korelasyon konusunda şüphe uyandırıyor.

BCD’nin resmi sosyal medya duyurularında kullandığı reklam teknikleri, gözlemcilerin bazı eleştirilerini haklı çıkarıyor ve fiyat manipülasyonu teorisine daha fazla kanıt sunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin