Dikkat! Bu gösterge daha fazla düşüşe neden olabilir, BTC için olası senaryo...

Bitcoin destek bölgesinden şimdilik çıktı, direnç yeniden aynı bölgede mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC, yukarı yönlü momentum kaybıyla sıkı bir ticaret aralığında kalıyor. Bitcoin destek noktaları daha çok denediği bir dönem içinde olduğunu görüyoruz. Ana dirençleri geçmekte zorlanan lider kripto para birimi, istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Mart ayından bu yana 47.000 doları zorlasa da her fırsatta 40K altına inmeyi başardı.

Nisan ayının bitimine az bir süre kala kritik bölgede bulunan Bitcoin destek seviyesinden uzakta kalmak için çabalıyor. Bu hafta Pazar günü haftalık ve aylık kapanış gerçekleşecek. Mart ayı iyi yerde sonlanırken, bu ay içinde hangi noktada bitireceği merak konusu.

Bitcoin (BTC), geçen haftaki %5’lik düşüşün ardından desteği 37.500 dolarda tuttu. Yukarı yönlü momentum 40.000-43.000 dolar direnç bölgesi civarında yavaşlayabilir. Ancak satış baskısı kısa vadede dengeleniyor gibi görünüyor.

Bitcoin destek sonrası yeniden dirençleri gözüne dikti

BTC, yazının yazıldığı sırada 39.000 dolar civarında işlem görüyordu ve son 24 saatte %2 arttı. Alıcıların, toparlanma aşamasını sürdürmek için fiyatları 40.000 doların üzerinde tutması gerekecek. Bitcoin destek bölgesini geçerken yine ana bölgeye gidebilir. 40.000-41.000 dolar artık direnç ve destek bölgesi olarak sürekli çalışan alan oldu.

Yine de, son birkaç gün içinde hafif bir yukarı yönlü momentum kaybı oldu. Bu da BTC’nin bir kırılma veya bozulma onaylanana kadar sıkı bir ticaret aralığında kalacağı anlamına geliyor. Şimdilik, çoğu teknik gösterge nötr.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin