Tanınmış analist Bitcoin fiyat hedefini güncelledi! BTC hangi seviyeye göz kırpıyor?
Tanınmış analist Bitcoin fiyat hedefini güncelledi! BTC hangi seviyeye göz kırpıyor?

Bitcoin’de son durum: BTC fiyatı kritik seviyelerde ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, yılın başından bu yana gecikmiş olan son fiyat ayarlamasına kadar yukarı doğru hareket ediyor. İnsanlar fiyatların daha da düşmesini ve 30K doları aşağı doğru kırmasını bekliyordu, ancak altcoinlerden gelen güçlü bir ivme, kripto para piyasasını zorlamaya ve fiyat ayarlamalarını netleştirmeye yardımcı oldu. Şu anda neredeyiz ve Bitcoin Fiyatları için bundan sonra ne bekliyoruz?

Bitcoin fiyatı şu anda destek fiyatı alanında

Şu anda, Bitcoin fiyatı 31.600 ABD doları ve YTD performansı % 9. 2021’in ilk günleri için durum çok da karamsar değil.

Bugün, 31.500 ABD doları fiyatının nasıl güçlü bir destek alanını temsil ettiğini gösteren, Şekil 1’de fiyat hareketini açıkça görebiliyoruz. Çifte Harcama olayıyla ilgili bir önceki çöküş meydana geldiğinde, fiyatları bu alanın altında kısa bir süre kıran, ancak kısa bir süre sonra düzelen bir sahte çıkış meydana gelmişti.

BTC/USD 4-hour chart showing a price consolidation

BTC için sırada ne var?

Bitcoin fiyatını tahmin etmeye yardımcı olan önemli bir gösterge olarak Bitcoin (BTC) opsiyon fiyatlarına bakılabilir. Ocak 2021’de, 3.7 milyar dolar değerinde yaklaşık 120.300 sözleşmenin büyük borsalarda bu Cuma günü sona ermesi bekleniyor. Aralık 2020’de, süresi dolan sözleşmeler % 46 daha azdı ve fiyatları tepeden gönderiyordu. Bu nedenle Cuma kripto para birimleri için oldukça dalgalı bir gün olabilir. Ve teknik tüccarlar bu güçlü destek alanının yakınında potansiyel satın alma fırsatları bulup fiyatları yukarı doğru çıkarabilir.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin