Sıcak Gelişme: LedgerX, Bitcoin vadeli işlemleri için henüz onay alamamış
Sıcak Gelişme: LedgerX, Bitcoin vadeli işlemleri için henüz onay alamamış

Bitcoin cüzdanı Ledger’dan, BTC’lerinizi güvenle saklayabileceğiniz yeni mobil bir çözüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto cüzdan üreticisi Ledger, kripto kullanıcıları için çözümler geliştirmek amacıyla akıllı telefon üreticileri ile birlikte çalışıyor olabilir. Bilgi, şirket CEO’su Pascal Gauthier tarafından Breaker ile yaptığı röportajda verildi.

Ledger, akıllı telefonlar için çözüm sunabilir

Yeni Ledger CEO’su Pascal Gauthier, dünyanın en büyük ve en popüler kripto cüzdan üreticilerinden biri olan Ledger’ın, birkaç telefon üreticilesi ile çalıştığını doğruladı. Asıl amaç, kullanıcının Bitcoin’lerini korumak için “telefonun içine defter” koymak. Ledger’in eski CEO’su Eric Larchevêque’e göre, beş ila on yıl içinde teknoloji, akıllı telefonların sanal para birimlerini güvenceye alacak kadar gelişmiş olacak. Gauthier, telefonlar ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere donanım endüstrisinin kullanıcılar için daha fazla güvenlik sağlama yönünde hareket ettiğini belirtti. Gauthier konuya yönelik şunları söyledi:

Kriptodan önce, insanlar bilgisayarınızdan bir şeyler çalabiliyorlardı, ancak temelde veriydi ve doğrudan para değild. Şu anda, bilgisayarınızda veya telefonunuzda kripto tutarsanız, insanlar gerçekten ölçekte para çalmaya başlayabilir.

Bununla birlikte, telefonların her zaman kişiyle olduğu bellidir. Eğer kullanıcılar kripto para olarak büyük miktarda paraya sahipse, telefonun kaybolması veya çalınması durumunda mağdur olabilir ve bu yüzde telefonunu evde bırakmayı tercih edebilir.

Şirket, Ledger Nano S’yi piyasaya sürdü

Gauthier, diğer akıllı telefon şirketleri ile olan çalışmaları hakkında şunları söyledi:

Teknolojimiz Nanos’a güç verdiği gibi, teknolojimiz de bir telefonu açabilir, böylece Ledger’ı bir telefonun içine koyabilirsiniz. Ve aslında bu, birkaç telefon üreticisi ile üzerinde çalıştığımız birşey.

Ledger, kripto para birimi pazarındaki en büyük donanım cüzdan üreticilerinden biri. Firma, en çok satılan donanım cüzdan cihazlarından olan Ledger Nano S’yi piyasaya sürdü. Geçen yılın sonunda, firma çok sayıda dijital varlığı saklayabilen ve daha iyi ve daha modern bir tasarıma sahip olan Ledger Nano X’i sundu.

Gauthier, geçenlerde Ledger’ın CEO’su olarak Eric Larchevêque’in yerini aldı. Gauthier, şirketin nasıl çalıştığını ve arkasındaki farklı ekipleri basitleştirmeye çalışacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin