bitcoin.com wallet, bitcoin cash, kripto para cüzdanı, bitcoin cüzdanı, Bitcoin.com Cüzdan
Bitcoin.com Wallet

Bitcoin.com Cüzdan sadece 7 ayda 2 milyon kullanıcıya ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com Cüzdan, sadece yedi ay önce piyasaya sürülmesinden bu yana iki milyon cüzdanın oluşturulduğunu açıkladı. Cüzdan, kullanıcıların Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin Core (BTC) göndermelerine ve almalarına olanak tanıyor.

BCH ve BTC’i de destekleyen cüzdan, Windows, Mac, Linux, Android ve iOS dahil olmak üzere her büyük platformdan ve işletim sisteminden mobil veya masaüstü olarak indirilebilir. Cüzdan, kullanıcıların kendi özel anahtarlarını saklamasına izin veriyor. Fonlar bir üçüncü taraf veya Bitcoin.com tarafından tutulmamaktadır. Ayrıca, son zamanlarda cüzdan arayüzüne kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getiren birkaç ekleme daha yapıldı.

Örneğin Bitcoin.com Cüzdanı, Bitpay için Ödeme Protokolü uyumluluğunu sunan yedi adet cüzdan sağlayıcısından biridir. Ayrıca, cüzdan şimdi Shapeshift’in API’sini kullanarak ShapeShift deneyimide sunuyor.

Kullanıcılar, BTC’yi BCH için takas edebilir veya tersi olarak, cüzdanın arayüzü içinde yer değiştirebilir. Platform ayrıca harcama kontrolünü, ek güvenlik için birden fazla cihaz / kullanıcı arasında bölünebildiği çoklu imza cüzdanlarına izin veriyor.

Bitcoin.com Cüzdan geliştirilmeye son hızla devam ediyor

Bitcoin.com’un sahibi ve CEO’su Roger Ver, şirketinin amiral gemisi ürününün geleceği konusunda heyecanlı. Yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Bitcoin Cash’e olan talebin dünya çapında artmaya devam etmesi nedeniyle cüzdan kullanımımız üç aydan kısa bir sürede iki katına çıktı. Bununla birlikte, web sitelerinde ve perakende satış yerlerinde endüstri desteğinin yanı sıra tüccarların ilgisini de görüyoruz. Bitcoin.com Cüzdanının kullanıcı deneyimini geliştiren ve yapabileceğimiz kadar Bitcoin ekosistemini geliştiren yeni özellikler ve iyileştirmeler yapmak için sürekli çalışıyoruz.”

Açık kaynak kodlu Bitcoin.com Cüzdan’ın yakın gelecekte pek çok yeni özellik gelecek. Bitcoin.com geliştiricileri ayrıca BCH zinciri renkli coin yönetimini araştırıyor.

Bitcoinprbuzz

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin