Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor
Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor

 Bitcoin çöküşüne rağmen yüzde 200 artan kripto paralar baharı mı müjdeliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasasında kararsız bir hafta yaşansa da havada altcoin mevsiminin kokusu var. Bitcoin’in fiyatı birkaç günlüğüne yükseldi ve piyasayı arkasından yükseltti. Pazar günü yapılan keskin bir düzeltme iki saat içinde 11 milyar doları sildi ve ayı eğilimde açık bir değişiklik olduğunu hissedenlerin coşkusunu bastırdı.

Binance Launchpad piyasayı hareketlendirdi

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Binance Launchpad panelindeki önemli yeniliklerin yanı sıra lansmanı yeni bir heyecan oluşturan Beam ve Grin gibi yeni altcoin’lerin ortaya çıktığına tanık olduk. Ayrıca, Beam ve Grin bu hafta değerlerinin yaklaşık %30’unu kaybetti ve pazarın yeni zaman trendlerinin benimsemesiyle devam eden kış uykusundan uyanmak için acele etmediği görülüyor.

Bununla birlikte, genel piyasa kapitalizasyonu, yüksek işlem hacmindeki büyümenin devam etmesiyle birlikte yükseliş eğilimini sürdürmektedir. Ayrıca, Samsung’un cüzdanındaki imajından dolayı değeri yaklaşık %200 oranında artan Enjin Coin gibi bazı kripto paralarda var. Ek olarak, veriler kısa ve uzun pozisyonlar arasında bir denge gösterir ve bu spekülasyon ve piyasa manipülasyonunda geçici bir boşluk gibi görünmektedir.

NASDAQ Bitcoin hizmeti verecek

2019 yılının ilk iki ayı, yatırımcılara bir yıl boyunca devam eden düşüşün ardından kısa bir soluk getirdi ve özellikle ticaret hacimlerinde devam eden büyümeye bakarsanız, pazarın toparlanma belirtileri gösterdiği görülüyor. Bu bağlamda, NASDAQ’ın yakın zamanda Bitcoin ve Ethereum endeksleri eklediği de hatırlatılmalıdır. Ayrıca kripto fenomenlerinin de daha ciddiye alınmaya başlandığı görünüyor.

Tüm bu gelişmeler 2017 yılında yaşanan güzel günleri hatırlattı hatta ümidi kalmayan yatırımcıların ümitlerini tazeledi. Eğer boğa sezonu gelecekse bunun belirtilerinin olması gerekir. Umarız yaşanan bu gelişmeler güzel günlerin habercisidir.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin