Yatırımcılar yılın son çeyreğinde Bitcoin ve altcoin piyasası için neler bekliyor?
Yatırımcılar yılın son çeyreğinde Bitcoin ve altcoin piyasası için neler bekliyor?

Mart ayında takip edilmesi gereken üç kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hangi kripto projeleri büyük sürümler, güncellemeler, yükseltmeler ve hatta Mart ayında ağlarını başlatmayı planlıyor? Hangi tokenlere dikkat etmeye değer?

İşte Mart ayında takip edilmesi gereken üç kripto para

IOST (IOST)

IOST “Internet Services Marker”, merkezsiz bir ekonomi için işletme düzeyinde Blockchain altyapısı sağlamak amacıyla tam olarak isminin ima ettiği şeyi yapar. Hedefine ulaşmak için kitlesel uygulama olan IOST Blockchain teknolojisini engelleyen temel sorunlardan birine odaklanır: Ölçeklenebilirlik.

Bu amaçla, proje, platformun saniyede 8000’den fazla işlem (TPS) sunmasını sağlayan, dinamik bölümlendirme ve kendi patentli fikir birliği algoritması olan “proof of believability” gibi yeni çözümler uyguladı.

Mainnet

Olympus v1.0 adlı IOST ağı 10 Mart’ta başlatılacak ve halkın erişimine açık zincir başlattıktan sonra yayına hazır olan çok sayıda merkezi olmayan uygulama (dApps) sunulacak ve yeni özellikler getirecek. Yeni özelliklerden bazıları:

Güvenilirlik Kanıtı (PoB)

Bu melez konsensüs riskli kanıt model algoritması, IOST tarafından özel olarak geliştirilmiştir. Bu özellik, yüksek verimlilik sağlar ve nodelerin güvenilirliğini ve tutarlılığını geliştirir.

Global Ortaklık Programı

Yukarıda belirtilen tutarlı PoB algoritmasını kullanarak, IOST daha geniş bir demografik gruba daha fazla katkıda bulunmaya çalışmaktadır. Bu, bireylerden kuruluşlara, teknik ve teknik olmayan herkesi ifade eder. IOST sahipleri, tercih ettiği ortağına oy kullanarak katılabilir.

Kitle katılımı amacıyla, ortak nodelerin onaylayıcılarının sayısı ve adayı için şartlar konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur. IOST, halihazırda kurulu olan 200 kişiye 500 ortak daha eklemeyi planlıyor. Mart, IOST için heyecan verici bir ay olacağa benziyor.

Ethereum (ETH)

2 numaralı kripto para birimi için özellikle yaklaşmakta olan hardfork (lar) ile ilgili beklentiler göz ardı edilemedi …

Geçen hafta yayınlanan bir blog yayınına göre, Ethereum, 28 Şubat’ta gerçekleşmesi beklenen 7.280.000 blok, ertelenmiş çevrimiçi güncellemelere tabi olacak ve bu nedenle Mart ayı da proje için çok anlam ifade edecek.

Constantinople + St. Petersburg hard forkları

Bu modernleşme hiçbir zaman dakik değildir, aslında Constantinople iki kez ertelendi. İlk gecikme, ETH test ağındaki geliştiricilerin Ropsten’deki birçok hatalarından dolayı 2018’de gerçekleşti.

Ocak ayında başka bir hata bulundu; Hata o kadar ciddi ki, saldırganların sürekli olarak çıkarsamalarına izin verecek bir sömürüye neden olabilir. Neyse ki, St. Petersburg forku bir önceki hataları silen bir silgi görevi görecek.

Sirin Labs Token (SRN)

NRC ekosistemde kurulan SRN, şirketin donanım cihazları ve bunların merkezi olmayan uygulamaları da dahil olmak üzere birçok ürün için alışveriş imkanı sağlar.

Sirin’in son zamanlarda kripto devrimi ışığında oluşturulan ilk akıllı telefonlardan birini tanıtarak dikkat çekti. Yeni telefonda birden fazla Blockchain desteğine sahip entegre bir soğuk cüzdan içerir hatta kripto ticaretine olanak sağlar. Mart ayına girdiğimizde, Sirin Labs ve SRN’yi ilgi odağına getiren dünyanın en büyük telekomünikasyon konferanslarından biri olan Mobil Dünya Kongresi’nde görmemiz mümkün olacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin