TRON'un kurucusu 2021 yılına kadar yeni bir TRON dağıtımının olmayacağını belirtti
TRON'un kurucusu 2021 yılına kadar yeni bir TRON dağıtımının olmayacağını belirtti

TRON’un kurucusu yeni TRON platformu ile ilgili soruları yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, TRON (TRX) platformu ile ilgili en sık sorulan sorulara cevap vermek için zaman ayırdı. 10 gün içinde başlatılan Mainnet lansmanı ve ERC20 token geçişi ile TRON’un geleceği konusunda pek çok soru gündeme geldi. Justin Sun, tüm önemli konuları kapsayan soruların çoğunu yanıtladı.

Yatırımcılar TRON’un borsalara zamanında aktarılmaması halinde ne olacağını merak ediyor

Ethereum tabanından çıkılması, TRON’un borsalara zamanında aktarılmaması halinde ne olacağı konusunda yatırımcıların çoğunun aklında bir şüphe bıraktı. Justin Sun, TRON’un platform değiştirmesini onaylamayacak borsalar da olabileceğini belirterek, bu durumda borsaların ciddi bir kardan olacağını vurguladı. Justin Sun açıklamalarına şunları ekledi:

TRON Vakfı TRX’in, sadece kullanıcı güvenliğinin sağlandığı ve sıradan yatırımcının  da elindeki varlıklarını kaybetmediği güvenli borsalarda yer almasını istiyor. Bu durumun, sıradan kullanıcıların eşleme anlık görüntü modunda anlık görüntü süresini kaçırdığı için varlıklarını kaybetme riskinden kaçınmasına olanak sağladığını umuyor.

TRON’un kurucusu 2021 yılına kadar yeni bir TRON dağıtımının olmayacağını belirtti

TRON’un kurucusu Justin Sun’a göre TRON tutmak, TRON ağının tamamında kaynakların bir kısmını tutmaya eşdeğer. Buna ek olarak Justin Sun, TRX’lerin kitle fonlanmasında ve airdrop gibi şeylerde kullanılabileceğini de belirtiyor. Ayrıca 2021 yılına kadar yeni bir TRON dağıtımının olmayacağını da sözlerine ekliyor. TRON’un kurucusu, bu kampanyadan sonra TRON’un toplum ve vakıf tarafından yönetileceğini ve ağa teknik destek sağlamaya devam edeceklerini

TRX’de 2021’den önce bir dağıtım olmayacak. Bu süreçte önce gelen bonuslar TRON Vakfı’na ait. Bundan sonrası için ise TRX dağıtımı belli bir sayıda ve sabit miktarda olacak.

Platform saniyede 10 bin gönderimi onaylayacak kapasitede

Ele alınması gereken diğer bir önemli konu, platformun çalıştığı işlem hızıdır. Platformun saniyede 10 bin gönderimi onaylayacak kapasitede olduğu iddia ediliyor. Justin Sun, 2018 yılının ikinci çeyreği ile birlikte sistemde ciddi iyileştirmeler yapılacağını ve bu hızın daha da arttırılacağını belirterek açıklamalarına şunları ekliyor:

2018’in üçüncü çeyreğinde ana amacımız üçüncü taraf uygulamalarını tam olarak desteklemek. Ayrıca yüksek performanslı takılabilir akıllı sözleşme sanal makineleri ve optimize edilmiş P2P ağ sistemleri dahil olmak üzere, istikrarlı ve güvenilir sistem düzeyinde destekle üçüncü taraflara hizmet vermektir. 2018’in dördüncü çeyreğinde ise gizlilik ve bloklar arası iletişime odaklanacağız.

“Piyasaya daha fazla TRX’in gelmesi fiyatları ciddi anlamda aşağı çekecek.”

TRON yatırımcılarından biri olan Diana ise Justin Sun’a vakit ayırdığı için teşekkür ederek, şunları söyledi:

Sizden baştan beri nefret ettim. Ancak YouTube ve çeşitli sosyal medya platformlarında konuşmalarınıza tanıklık ettikçe neyi hedeflediğinizi daha iyi anladım. Cevabını hak eden tüm soruları cevapladığınız için teşekkür ederim. İyi bir iş ortaya çıkıyor.

Konuyla ilgili bir tweet atan Almerik takma adlı bir kişi, şunları söyledi:

Artan arzın faydası nedir? Gelecekte taraftarlar ve yatırımcılar için büyük bir sorun olacağını düşünüyorum. Hepimiz biliyoruz ki, piyasaya daha fazla TRX’in gelmesi fiyatları ciddi anlamda aşağı çekecek. TRON’u destekliyorum ve 2022’ye kadar elimde tutacağım diyordum. Ancak bu son hamleden sonra 2021’den önce satmayı düşünüyorum.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin