Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!
Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!

Bitcoin çıldırdı: İki yılın rekorunu kırdıktan hemen sonra 1.400 dolar eridi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için son dönem hayli hareketli geçiyor. Önce 10.000 doları kırarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan BTC, sonrasında 11.000 doları da aşmayı başarmıştı. Çok yüksek volatilite verilerinin kaydedildiği son günlerde, önde gelen kripto para birimi bir kez daha harekete geçti ve bu gece 12.000 doları kırdı.

Bu sabah TSİ 7.05’te, 21 Ocak 2018’den beri görülmeyen 12.019 dolar seviyesini bulan kripto para, on dakika içerisinde 12.080 dolarda zirve yaptı. Sonrasında ise dik bir düşüşe geçti ve 35 dakikada 10.600 dolar seviyesine indi.

Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin fiyatı 11.257 dolar.

35 dakika içerisinde yaşanan dik düşüş aşağıdaki grafikte de açıkça görülebiliyor.

Aşağıdaki grafikte ise BTC’nin güncel fiyatı ile birlikte son 24 saat içerisindeki performansını görüyoruz.

Popüler kripto para analisti ve yatırımcısı Josh Rager, bugün yaşanan hareketliliği “küçük bir türbülans” olarak nitelendirdi.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1289807040823488513

Tasfiyeler Bitcoin fiyatını düşürmüş olabilir

Çoğu sert düşüşte olduğu gibi bugünkü fiyat çöküşünün de çoğunlukla BTC vadeli işlem sözleşmelerindeki tasfiyelerden kaynaklandığına inanılıyor. Bybt verilerine göre yaklaşık 70.000 trader’ı ait 1,1 milyar dolarında kripto para vadelisinin tasfiye olduğu düşünülüyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin