bitcoin cihazları

Bitcoin cihazları Kocaeli’nde yangın çıkardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin cihazları sebebiyle Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir demir iskele imalathanesinde yangın çıktı ve bu yangından ötürü 3 kişi zarar gördü.

Yangına müdahele etmeye gelen itfaiye ekipleri, soğutma ve duman tahliyesi işlemlerini gerçekleştirirken, yangının çıkış nedenini görünce şaşırdı. İddialara göre olayın yaşandığı iş yerinde Bitcoin üreten cihazların aşırı ısınması nedeniyle yangın çıktı. Olay, İzmit Sefa Sirmen Sanayi Sitesi A Blok Numara 29 adresinde bulunan demir iskele imalathanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö. E.’ye ait işletmede kripto para birimi Bitcoin üreten cihazlar aşırı ısınınca yanmaya başladı.

Bitcoin cihazları aşırı ısındı ve yangına neden oldu

Aşırı ısınan Bitcoin cihazları nedeniyle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve diğer iş yerlerine de sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında Bitcoin cihazlarının olduğu demir iskele imalathanesi tamamen yanarken, bitişiğindeki iki iş yeri ise hasar gördü.

 

Yangının çalıştığında çok fazla ısınan ve yeterli soğutma sistemi kurulmayan Bitcoin cihazlarından çıktığı iddia edilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin