Bitcoin Cash’in sosyal medya uygulaması, sektörde farkındalık oluşturacak
Bitcoin Cash’in sosyal medya uygulaması, sektörde farkındalık oluşturacak

Bitcoin Cash’in sosyal medya uygulaması çıktı: Hivr piyasada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın başlarında Bitcoin Cash’in sosyal medya uygulaması Hivr beta formunda yayınlandı. Platform şimdilik Android cihazlar için kullanılabilir durumda. Ayrıca uygulama, anlık mesajlaşma, içerik paylaşma, cüzdan desteği ve daha fazlası gibi özelliklere sahip.

Bitcoin Cash’in sosyal medya uygulaması, sektörde farkındalık oluşturacak

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca birçok geliştirici Bitcoin Cash Blockchain’i üzerine forum ve sosyal medya platformları tasarladı. Artık sosyal medyayı Bitcoin Cash ile test etmeye çalışan yeni bir proje başladı. Hivr, kullanıcıların kendi anlık mesajlaşma sistemlerini yayınlamalarına, sohbet etmelerine ve kullanmalarına izin veren bir sosyal medya uygulaması.

Hivr’in arkasında ekip lansman duyurusunda, Bitcoin Cash Blockchain’i üzerine medya yüklenmesine olanak sağlayan çeşitli platformların bulunduğunun farkında olduklarını açıkladı. Fakat bunların çoğunun -Blockpress ve Memo.cash- aynı anda sadece birkaç özelliği desteklediklerini, bundan başka bir şey sunmadıklarını söyledi (Hivr’in sunduğu anlık mesajlaşma gibi). Diğer platformun çoğu, bir posta oluşturmak için az miktarda Bitcoin Cash gerektirir, ancak Hivr ücretsiz gönderim sağlar. Hivr ekibi, konuya yönelik şunları söylüyor:

Temel olarak Hivr’i oluşturduk. Çünkü Bitcoin Cash topluluğundaki tüm bu heyecan verici fikirleri iyi entegre edilmiş, kullanımı kolay bir uygulamada birleştirmek istedik. Hivr sayesinde dilediğiniz herhangi bir içeriği ücretsiz olarak paylaşabilir, gönderileri beğenebilir ve grup sohbetleri oluşturabilirsiniz. Bunların hepsi bir uygulama içinde.

Hivr’in şimdilik çok kullanıcısı yok

Hivr platformunu açtığınızda, önce yeni bir hesap açabileceğiniz veya mevcut bilgilerinizi kullanabileceğiniz bir giriş ekranı görürsünüz. Oturum açtıktan sonra haberler, Bitcoin Cash vb. gibi ilgilendiğiniz konuları seçmeniz istenir. Daha sonra size bir Bitcoin Cash cüzdanı veriliyor ve bu sayede kullanıcı Hivr cüzdanını da yedekleyebiliyor.

Basit gezinme özelliği sayesinde uygulama kullanışlı, basit ve pürüzsüz. Diğer Bitcoin Cash sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi, Hivr’in şimdilik çok kullanıcısı yok. Ancak halihazırdaki kullanıcıları tüm özelliklerinden yararlanabiliyor. Bu konudaki üşünceleriniz nelerdir? Hivr’i uygulamasını deneyecek misiniz? Aşağıdaki yorum kısmından bizi bilgilendirmeyi unutmayın!

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin