Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı
Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı

Bitcoin Core geliştiricisi Jimmy Song: “Bitcoin hükumetler ve STK’lardan daha iyi bir medeniyet kuracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En tanınmış Bitcoin Core geliştiricilerinden biri olan Jimmy Song, yakın zamanda verdiği bir röportajda, Bitcoin’in hükumetler, STK’lar ve hayır kurumlarına kıyasla medeniyete daha iyi davranmasının nedenini açıkladı.

Jimmy Song: “Bitcoin, insanlara kendi paraları üzerinden kendi kendilerine egemen olmalarını sağladı.”

Song, fiat sistemi hakkında konuşarak başladı ve büyük hükumete ve iş yerlerine çok para gittiğini iddia etti. Bu ona göre, bu büyüklerin şişirilmiş paraya erken erişime sahip olmasıydı. Aksine, Bitcoin, insanlara kendi paraları üzerinden kendi kendilerine egemen olmalarını sağladığı için “kendi şeyleri” üzerinde sahiplik duygusu verir. Ek olarak, Bitcoin’e hükumet dahil herhangi bir kişi tarafından el konamaz. Song, açıklamalarına şunları ekliyor:

Onlar (insanlar) uzun vadede planlamaya başlıyorlar. Ve oyun alanı bugün sahip olduğumuz sistemden çok daha fazla. Bu da çoğunlukla büyük kurumlara, bankalara, hükumetlere ve gerçekten düşük faiz oranlarına sahip büyük şirketlere fayda sağlamak için yapıldı.

Bununla birlikte Bitcoin ile uzun vadeli bir servete erişilebilen çok sayıda insan var. Song’a göre bu, uygarlığı yaratan girişimcilik üretimine yol açıyor ve bu yüzden Bitcoin’in devlet programlarına, STK’lara, hayır kurumlarına ve diğer programlara kıyasla medeniyet için daha iyi olacağını gösteriyor.

Bitcoin’in proof-of-work’ü ve bunun önemi

Song yakın zamanda Bitcoin’in proof-of-work’ü ve bunun neden önemli olduğunu söyledi. Ona göre proof-of-work fikri, tüm defterleri ve Bitcoin’de gerçekleşen tüm işlemleri güvence altına almak. Song ayrıca, proof-of-work’ün azaltılmasının defterin güvenliğini de azaltacağını ekledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin